Nettverkstjenester for bedrift

Fremtidsrettet nettverksinfrastruktur

En sikker og fremtidsrettet nettverksløsning fra GlobalConnect gir bedriften din det beste fundamentet for å skape en sunn digital forretning. Med lynrask tilgang til effektive systemer i skyen er du sikret en løsning som er klar for voksende datamengder og ny teknologi. Når du samler dine forbindelser hos oss, kan du enkelt bygge én samlet nettverksløsning – gjennom én leverandør. Vi har vårt eget kjernenett i Norge, Sverige, Danmark og Nordtyskland, og som mangeårig leverandør til internasjonale operatører sørger vi for at dine data alltid kommer sikkert frem.

Stabilitet og sikkerhet går hånd i hånd. Alltid

Vi garanterer for sikkerhet og stabilitet. Vi overvåker dine forbindelser og data, og vi er raskt på plass hvis noe ikke fungerer.

Bind sammen mennesker og forretninger

Virksomheter med flere lokasjoner, enten nasjonalt eller på tvers av landegrenser, har behov for en rask og sikker forbindelse. Vi hjelper deg å finne riktig løsning, enten du har behov for en punkt-til-punktforbindelse eller WAN.

Våre nettverkstjenester

 • Fiberbredbånd – Markedets raskeste internettforbindelse

  Med en lynrask fiberforbindelse får du ekstreme hastigheter både på opp- og nedlasting. Fiber er en fremtidsrettet og stabil forbindelse, uavhengig av hvor mange medarbeidere eller enheter dere måtte koble på.

  Les mer om fiberbredbånd fra GlobalConnect

 • SmartFiber – En komplett nettverksløsning tilpasset mindre bedrifter

  Med SmartFiber fra GlobalConnect får din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og enkel hverdag.

  Slik kan du bruke tiden din på å skape verdi for virksomheten, i stedet for å bekymre deg om IT-løsninger. Oppgrader din bedrift med SmartFiber i dag, og oppdag fordelene med morgendagens nettverksløsning: én boks, én leverandør, én faktura, og bedriftens egen rådgiver.

  Les mer om SmartFiber

 • SD-WAN – Din døråpner for digitalisering

  Få en smartere nettverksløsning med en managed SD-WAN-løsning. SD-WAN er neste generasjons IPVPN, levert som en skytjeneste.

  Managed SD-WAN forenkler overvåkningen og driften av din WAN-løsning – og den kan tilpasses din bedrifts skiftende behov for datatrafikk. Managed SD-WAN fra GlobalConnect er nemlig uavhengig det underliggende nettverket og kan dermed leveres over alle typer forbindelser.

  Vi tilbyr SD-WAN gjennom VDSL, SHDSL og selvfølgelig lynrask fiber.

  Les mer om Managed SD-WAN

 • Managed LAN & WiFi – Frigjør tid og ressurser

  Med Managed LAN & WiFi fra GlobalConnect får du raskt og enkelt tilgang til et høyytelses lokalt nettverk og kan bruke mindre tid på administrasjon av IT. Du frigjør interne ressurser når GlobalConnect tar ansvar for planlegging, installasjon og vedlikehold – alt til en fast kostnad.

  Les mer om Managed LAN & WiFi

 • IPVPN – Trygg datatrafikk mellom avdelingskontorene

  Har din bedrift avdelingskontorer, filialer eller butikker på flere steder? IPVPN fra GlobalConnect løser disse utfordringene ved å sikre og beskytte ditt interne datanett mot trusler på Internett.

  Din bedrift får et lukket, sikkert og fleksibelt nett der dine ansatte med høy grad av sikkerhet kan benytte bedriftens sentrale applikasjoner.

  Nye lokasjoner kan tilknyttes og kapasiteten kan enkelt tilpasses behovet til hver enkelt avdeling. Våre kunder har ofte behov for egne tilpasninger av sitt IPVPN og det løser vi med et stort utvalg av opsjoner og tilleggstjenester.

  Uansett dine krav, kan vår IPVPN-løsning et gi deg en kommunikasjonsløsning tilpasset din virksomhets behov. Vi sørger for at dere har sikre og stabile linjer, og passer på at all trafikken går knirkefritt.

  • IPVPN Mobil Backup

   Er nettet ditt forretningskritisk? En ekstra linje over mobilnettet gjør at når den faste forbindelsen går ned så tar den mobile backuplinjen over helt automatisk. I mange tilfeller vil du ikke merke stor forskjell når dette skjer.

   Mobil backuplinje leveres som tilleggstjeneste og GlobalConnect har selvfølgelig driftsansvaret.

 • Ethernet – Si farvel til flaskehalser i nettet

  Ethernet gir våre kunder høy og skalerbar overføringskvalitet og sikkerhet som kan brukes til f.eks. sanntidsoverføring av TV, video, IP-telefoni og internett.

  Den eksplosive veksten i datatrafikk og den stadig mer utbredte bruken av krevende og avansert, nettbasert virksomhet, gir et stort behov for faste forbindelser i nettet. Våre Ethernet-løsninger hjelper din virksomhet å møte denne utviklingen på best mulig måte.

  Dette er forretningskritiske operasjoner med høye sikkerhetsbehov og store krav til ytelse, som Ethernet ivaretar på en god og sikker måte.

  Ethernet leveres med garantier og support som sikrer tilgjengelighet 24 timer i døgnet.

  • Business Class Ethernet

   Business Class Ethernet er markedets mest profesjonelle og fleksible ethernet-løsning. Denne tjenesten gir deg fleksibilitet og frihet til å velge forskjellige konfigurasjonsparametere som passer best for deg og dine kunder:

   • Kritisk sikring av applikasjoner
   • Prioritering
   • Større grad av aksesskontroll og transport av trafikk
   • Fleksible oppgraderinger
   • Garantert kvalitet på sanntidsapplikasjoner
   • I henhold til sertifisering RFC 2544 og MEF CE 2.0

    

 • Dedikert kapasitet – Vær garantert den kapasitet du trenger

  Vi opplever en eksplosjonsartet vekst i datatrafikken og dermed øker også behovet for nettkapasitet. Med vårt eget landsdekkende fibernett kan vi levere den kapasiteten som kreves for at din virksomhet skal møte denne utviklingen.

  GlobalConnect tilbyr en rekke tjenester som gir faste forbindelser i nettet med dedikerte overføringshastigheter. Med disse tjenestene er din virksomhet garantert den kapasiteten som behøves for overføring av dine kritiske data.

  Vi tilpasser kapasiteten og teknologien etter dine behov, og leverer dedikert båndbredde med svært høy sikkerhet 24 timer i døgnet.

 • CloudAccess – Direkteforbindelser til offentlige skytjenester

  Offentlige skytjenester er i stor vekst, og hjelper bedrifter med å effektivisere og forenkle driften. Skytjenester gir frihet til å utvikle, administrere og distribuere programmer i bedriften på en kostnadsbesparende og enkel måte.

  Vi har direkteforbindelser til de største innholdsleverandørene av skytjenester som Equinix, Microsoft, Amazon, Google og Akamai. Denne løsningen sikrer optimal ytelse for dine applikasjoner.

  Med CloudAccess fra GlobalConnect etableres direkteforbindelser fra ditt private nettverk til globale datasentre gjennom trafikkpunkter i Oslo, Stavanger, London og Amsterdam. Trafikken går ikke over internett, noe som gir høyere ytelse og sikkerhet.

  Les mer om CloudAccess