Managed SD-WAN

Optimaliser forretningen med et fremtidssikret nettverk

Med en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect er det slutt på frustrasjon over kompleksitet, uforutsigbare kostnader og lange leveringstider: Managed SD-WAN gir deg perfekt oversikt og mulighet til å gjøre de tilpasninger i nettverket som er nødvendige for din virksomhet. 

Perfekt oversikt i sanntid

Med Managed SD-WAN kan du overvåke og optimalisere ditt nettverk via et fleksibelt dashboard. Her vises blant annet applikasjonsytelse og -forbruk i sanntid og per lokasjon. Det gir perfekt oversikt – døgnet rundt.

I portalen kan du også sette opp relevante rapporter for eksempelvis nettverkstrafikk og forbruksmønstre. På bakgrunn av den innsikten kan du redusere det totale ressursforbruket som går med til drift og vedlikehold av virksomhetens nettverk.

Fleksibel optimalisering av infrastrukturen

Managed SD-WAN kan implementeres uavhengig av nettverksforbindelse og kan også integreres i eksisterende nettverksløsninger.

Dine cloudløsninger kan også integreres i en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect. Du velger selv om du foretrekker en klassisk hub/spoke-infrastruktur eller full mesh-nettverk. Applikasjonsbasert routing er også mulig.

Vår systemstrategi: Sikkerhet først

Med GlobalConnect som leverandør av din Managed SD-WAN-løsning, får din bedrift tilgang til vårt team med erfarne sikkerhetseksperter. Dine data, din infrastruktur – og dermed din forretning – er beskyttet av en struktur basert på et prinsipp om “sikkerhet først”.

Du får en sentralt styrt brannmur slik at du kan være sikker på at din løsning alltid er beskyttet. Vi benytter alltid krypterte forbindelser mellom lokalkontorer for å sikre at all kommunikasjon foregår privat og sikkert.

Effektiv utnyttelse av nettverkskapasitet

Managed SD-WAN fra GlobalConnect kan rute og prioritere trafikk basert på avsender, destinasjon eller applikasjon. På den måten kan vi sikre kvalitet og samtidig utnytte alle dine internett-forbindelser optimalt. Du kan følge med på alle detaljer via ditt sentrale dashboard. Det betyr mulighet for rask feilretting og at du kan utnytte din kapasitet fullt ut. Løsningen gir også mulighet for gjestenettverk.

Guide: Effektiviser virksomheten med et intelligent nettverk