Managed LAN & Wifi – Lokalt nettverk som en tjeneste

Finn ut mer

Frigjør tid og ressurser

Med Managed LAN & WiFi fra GlobalConnect får du raskt og enkelt tilgang til et høyytelses lokalt nettverk og kan bruke mindre tid på administrasjon av IT. Du frigjør interne ressurser når GlobalConnect tar ansvar for planlegging, installasjon og vedlikehold – alt til en fast kostnad.

Lokalt nettverk som en tjeneste

Med Managed LAN & WiFi fra GlobalConnect får du et lokalt nettverk som en tjeneste. Vi tar et totalansvar for planlegging, installasjon, konfigurering og drift av virksomhetens lokale nettverk. Du trenger ikke å investere i hverken hardware eller kompetanse.

Full kontroll på kostnader og driftssikkerhet

Managed LAN & WiFi har en fast månedlig kostnad, hvilket gir deg full kontroll på kostnadene – ingen ubehagelige overraskelser. Tjenesten leveres med velprøvd og markedsledende teknologi, hvilket gir stabile og sikre nettverk. Svitsjene overvåkes av oss døgnet rundt.

Flere bruksområder

Managed LAN & WiFi passer både for store lokale nettverk i kontorer og for mindre nettverk i eksempelvis butikker eller restauranter. Et annet bruksområde er å koble til et stort antall servere i datasentre. Managed LAN kan også brukes til å forsyne trådløse nettverk og annet utstyr med strøm.

Skalerbarhet – en selvfølge

Vi tilbyr forskjellige svitsjer med den seneste teknologien, slik at vi kan dekke alle behov i forskjellige miljøer og nettverkstørrelser. Sammen finner vi riktig løsning for din virksomhet. GlobalConnect har lang erfaring med komplekse leveranser og installasjoner på geografisk spredte lokasjoner i hele Norden.