Fra fiber til sky i én løsning

Én løsning – hele ansvaret

Fra fiber til sky – vi kobler sammen virksomhetens alle forbindelser i én løsning og tar hele ansvaret. Vi kaller det Managed End-to-End Connectivity.

I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 93.000 kilometer fiber og 27.000 kvadratmeter sikre datasentre i Nordeuropa. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for deg å fokusere på det du brenner for – din egen virksomhet og vekst.

Leveransepresisjon fra A til Å

Vår dedikerte prosjektavdeling med erfarne prosjektledere sikrer raske og problemfrie leveranser, uten at det går ut over kvaliteten – fra ordre til drift.

Vår prosjektmetodikk er basert på velprøvde prosjektledelsesprinsipper og skreddersydd for å passe våre kunder og løsninger​.

Prosjektstyringen involverer viktige interessenter fra deg som kunde, og sørger for justering av alle viktige beslutninger som skal tas underveis i prosjektet​.

Sikker og stabil drift med dere som kunde i fokus

Med GlobalConnect som partner er dere sikret en sikker og stabil tjenestedrift – døgnet rundt, 7 dager i uken, hele året. Mange av våre kunder leverer samfunnskritiske tjenester og stiller derfor ekstra høye krav til oppetid, stabilitet og sikkerhet, noe som kommer alle kundene våre til gode.​

Vi reagerer raskt og er tilgjengelige når du trenger oss, og du kan forvente kontinuerlig, proaktiv og tett oppfølging av ditt kundeteam.

Sikkerhet er i vårt DNA

Mange års erfaring med å levere tjenester til private og offentlige kunder med ekstra høye krav til sikkerhet, har gjort operasjonell sikkerhet til en del av vårt DNA.

Med et uoversiktlig trusselbilde, og en økning i målrettede angrep mot norske bedrifter, er det ikke nok å stole på teknologien alene. Tilgang på kvalifiserte ressurser blir enda viktigere.

GlobalConnect har en egen dedikert sikkerhetsorganisasjon som sørger for å til enhver tid beskytte forretningskritisk infrastruktur og ivareta din virksomhets sikkerhetspolicy.