Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

GlobalConnect medlem i SMB Norge

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

GlobalConnect medlem i SMB Norge

Internett muliggjør grenseløse muligheter, og sikrer at vårt moderne samfunn fungerer. Vi trenger det for å kommunisere og koble sammen, og for å bygge en bærekraftig morgendag.

GlobalConnect er en av de ledende leverandørene av lynraskt internett og nettverks- og sikkerhetsløsninger i Norden. Selskapet har i mer enn 20 år levert bredbånd og smarte nettverksløsninger til små og store bedrifter over hele landet, samt til mer enn 100.000 norske husstander.

GlobalConnect er nå medlem av SMB Norge, noe som gjør at din bedrift kan få ekstra gode avtaler og en dedikert nettverks- og sikkerhetspartner som kjenner små og mellomstore bedrifters hverdag.

GlobalConnects eget SMB-team kjenner godt til utfordringene små og mellomstore bedrifter møter i hverdagen, og hvilke digitale løsninger innen nettverk og IT-sikkerhet som passer for ulike bransjer og bedriftsstørrelser.

Alt på ett sted

SD-WAN? Aksesspunkt? Ethernet? Når vi snakker om nettverk, IT-sikkerhet og datalagring gjøres dette ved bruk av ord og utrykk som av og til er vanskelig å forstå. Derfor har vi laget denne ordlisten

Sjekk om du kan få fiber

Sjekk om du kan få Norges kanskje beste bredbåndsløsning for bedrifter

Webinar

Bli med på vårt webinar og lær mer om de beste løsningene for nettverk og IT-sikkerhet for små og mellomstore bedrifter

Har bedriften din en god nok nettverksstrategi?

Mange bedrifter sliter kanskje med nettet. Det kan være dårlig butikk.

– Uten et godt nettverk er det mye som ville blitt veldig tungvint, sier Frode Larsen, IT-direktør i Power.

Se hvordan GlobalConnect hjalp Power med å  etablere en nettverksstrategi både for å dekke behovet deres i dag og møte nettverksbehovene i fremtiden.

Med GlobalConnect får du alltid

  • Dedikerte og erfarne eksperter, som hjelper deg med å ta de smarte beslutningene, og de beste løsningene for den bedrifts behov.
  • Proaktiv og responsivt tankesett – vi vil ta kontakt når vi ser muligheter, forbedringsområder eller bare for å sjekke inn. Og vi setter vår stolthet i å være raske til å svare, gitt det viktige ansvaret vi har.
  • De nyeste og beste teknologiske løsningene – for å gjøre hverdagen enklere, og ting fungerer som de skal I dag og i morgen.
  • Kunden i fokus - La oss ta ansvar for din virksomhets digitale reise, slik at du kan konsentrere deg om andre ting enn å optimalisere nettverket.

Vil du vite mer om fiberbredbånd, og hvordan GlobalConnect kan hjelpe din bedrift?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.