Bedriftens nye nettverk

Sjekk om du kan få SmartFiber

Én boks. Mange fordeler. Raskt på plass.

Med SmartFiber fra GlobalConnect får din bedrift en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og forutsigbar hverdag – den perfekte løsningen for mindre virksomheter.

SmartFiber gir deg alt i én boks – lynrask fiber, WiFi, en ekstra 4G-forbindelse som sikrer at bedriften alltid er på nett, innebygget sikkerhet og sikker sammenkobling av deres lokasjoner.

Vi sørger for at funksjonaliteten alltid er oppdatert – helt uten oppgradering av hardware eller fysisk vedlikehold. Slik kan du bruke tiden din på å skape verdi for virksomheten, i stedet for å bekymre deg om IT-løsninger.

Hvor utsatt er din bedrift for cyberangrep?

Ta testen og finn ut om bedriften har IT-sikkerheten på stell.

Nyhet! Full innsikt i nettverksløsningen

Nå lanserer vi SmartFiber-portalen. Kundeportalen gir deg enkel tilgang til selvbetjening og nyttig innsikt i din bedrifts nettverksløsning – døgnet rundt, uansett hvor du befinner deg.

Her kan du blant annet få unik innsikt i nettverksytelse, helt ned på applikasjonsnivå, og råd om hvordan ytelsen kan forbedres.

I portalen kan du også til enhver tid se status på dine tjenester, få tilgang til selvbetjening og annen nyttig informasjon.

Last ned produktarket og lær mer

Smarte funksjoner i detalj

 • Lynrask fiber med overvåking 24/7

  Raskt og stabilt internett er forutsetningen for et sterkt nettverk. Med vårt eget landsdekkende fibernett kan vi levere den kapasiteten som kreves for at din bedrift skal være klar til å dra fordel av alle mulighetene i skyen.

  Kapasiteten tilpasses dine behov, og vi leverer dedikert båndbredde med svært høy driftssikkerhet og overvåking 24 timer i døgnet.

 • WiFi med eget gjestenett

  Med SmartFiber får bedriften et moderne trådløst nettverk og eget gjestenettverk. Gjestenettverket har kun tilgang til internett, er isolert fra det interne nettverket og kan ikke nå ressurser på det interne nettverket eller gjestenett på andre SmartFiber-lokasjoner.

 • Ekstra 4G-forbindelse

  Med en ekstra 4G-forbindelse vil bedriften fortsatt ha kommunikasjonsmuligheter dersom en feil skulle oppstå med kjernenettet eller den lokale fiberaksessen. Dette skjer ved at ruteren automatisk svitsjer over til mobilnettet for fortsatt overføring av datatrafikk i en feilsituasjon.

 • Innebygd brannmur

  SmartFiber har en innbygd sesjonsbasert brannmur. Den holder orden på forbindelser mellom utsiden og innsiden, og sperrer for ikke godkjente forsøk på å nå IP-adresser på LAN-siden.

 • Applikasjonsprioritering

  For å sikre dine forretningskritiske applikasjoner og  forhindre uønsket trafikk og overbelastning i nettverket, støtter SmartFiber applikasjonsprioritering.

  Det betyr at du kan sørge for at CRM-systemet eller nettbutikken alltid har prioritet over f.eks. streaming på YouTube.

 • Enkel og sikker sammenkobling av filialer

  Med SmartFiber er det enkelt å legge til nye lokasjoner når bedriften vokser. Hvis bedriften har flere SmartFiber-lokasjoner, grupperes de interne nettverkene på alle lokasjoner sammen i en felles kryptert sikkerhetssone. Dette betyr at alle interne subnett på alle SmartFiber-nettsteder er i samme sikkerhetssone.

 • Skybasert løsning

  SmartFiber leveres som en skytjeneste. Dette forenkler installasjon, overvåkning og drift av kommunikasjonsløsningen, fordi vi styrer alle funksjoner sentralt. GlobalConnect står for eierskap og drift av ruter og aksess på kundelokasjonen, er ansvarlig for tjenesten, og overvåker tilgjengelighet og kvalitet helt frem til ruterens LAN-grensesnitt hos din bedrift.

 • Full innsikt i nettverksløsningen - Nyhet!

  SmartFiber-portalen gir deg enkel tilgang til selvbetjening og nyttig innsikt i din bedrifts nettverksløsning – døgnet rundt, uansett hvor du befinner deg. I portalen kan du blant annet:

  • Få full innsikt i nettverksytelse – helt ned på applikasjonsnivå – og råd om hvordan ytelsen kan forbedres
  • Rask og enkel tilgang til hjelp når du trenger det, enten via selvbetjening eller vår kundeservice
  • Bli varslet hvis feil oppstår og få umiddelbar hjelp
  • Oppgrader eller endre ditt abonnement direkte i portalen
  • Følg installasjonsprosessen og få innsikt i status og informasjon om hva som vil skje videre
  • Kom enkelt i gang med våre steg-for-steg-guider og sikre at bedriften får mest mulig ut av løsningen
  • Få full oversikt over dine fakturaer og avtaleinformasjon
 • "Fast track"-leveranse (Tilleggstjeneste)

  Velger du Fast Track-leveranse får du din SmartFiber-ruter levert på kun 2 uker. Det betyr at dere raskt kan komme dere på nett via 4G-linjen og ikke må vente på at fiberen skal leveres for å komme i gang med SmartFiber.

 • Extended Security (Tilleggstjeneste)

  Velger du tilleggstjenesten Extended Security, får du avanserte sikkerhetstjenester baserte på den seneste brannmurteknologien (Next Generation Firewall).

  Tjenesten beskytter mot skadelig programvare (Malware), blokkerer uønskede applikasjoner og forhindrer at filer og programmer lastes ned og kommuniserer med ekstern tjener basert på signaturdatabaser.

  Les mer om Extended Security

 • Extended WiFi (Tilleggstjeneste)

  Velger du SmartFiber med Extended WiFi er du garantert god og stabil WiFi-dekning – perfekt for bedrifter med større lokaler som trenger flere aksesspunkter. Vi tar oss av konfigurasjon og installasjon og sørger for et stabilt, sikkert og alltid oppdatert lokalt og trådløst nettverk – til en fast månedlig kostnad. Kontakt oss så hjelper vi deg å finne riktig løsning for din bedrift.

  Les mer om Extended Wifi

   

 • SmartFiber Premium (Tilleggstjeneste)

  Med tilleggsfunksjonen SmartFiber Premium får du tilgang til en offentlig IP-adresse, for utvalgte tjenester eller applikasjoner i ditt lokale nettverk. Perfekt for deg som allerede har en brannmur i dag som du ønsker å koble til.

  Les mer om SmartFiber Premium

   

Last ned produktark

Lær mer om alle fordelene med SmartFiber

Last ned