Komplett nettverksløsning

Med SmartFiber fra GlobalConnect får din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og enkel hverdag.

Slik kan du bruke tiden din på å skape verdi for virksomheten, i stedet for å bekymre deg om IT-løsninger. Oppgrader din bedrift med SmartFiber i dag, og oppdag fordelene med morgendagens nettverksløsning: én boks, én leverandør, én faktura, og bedriftens egen rådgiver.

Én boks. Mange fordeler. Raskt på plass.

Med SmartFiber får du alt i ett – én komplett løsning som håndterer lokalt og trådløst nettverk, alle dine nettverkstjenester, og som sikkert kobler sammen lokalkontorene. Vi sørger for at funksjonaliteten alltid er oppdatert – helt uten oppgradering av hardware eller fysisk vedlikehold.

Velger du SmartFiber er du også garantert rask leveranse. Vi sørger for at din SmartFiber er på plass via 4G innen 2 uker slik at du slipper å vente lenger enn nødvendig.

Smarte funksjoner i detalj

 • Lynrask fiber med overvåking 24/7

  Raskt og stabilt internett er forutsetningen for et sterkt nettverk. Med vårt eget landsdekkende fibernett kan vi levere den kapasiteten som kreves for at din bedrift skal være klar til å dra fordel av alle mulighetene i skyen.

  Kapasiteten tilpasses dine behov, og vi leverer dedikert båndbredde med svært høy driftssikkerhet og overvåking 24 timer i døgnet.

 • Fremtidsrettet nettverksløsning

  SmartFiber leveres som en skytjeneste. Dette forenkler installasjon, overvåkning og drift av kommunikasjonsløsningen, fordi vi styrer alle funksjoner sentralt. GlobalConnect står for eierskap og drift av ruter og aksess på kundelokasjonen, er ansvarlig for tjenesten, og overvåker tilgjengelighet og kvalitet helt frem til ruterens LAN-grensesnitt hos din bedrift.

 • Trådløst nettverk med gjestenett

  Med SmartFiber får bedriften et moderne trådløst nettverk og eget gjestenettverk. Gjestenettverket har kun tilgang til internett, er isolert fra det interne nettverket og kan ikke nå ressurser på det interne nettverket eller gjestenett på andre SmartFiber-lokasjoner.

 • 4G backup-forbindelse

  Med en ekstra 4G-forbindelse vil bedriften fortsatt ha kommunikasjonsmuligheter dersom en feil skulle oppstå med kjernenettet eller den lokale fiberaksessen. Dette skjer ved at ruteren automatisk svitsjer over til mobilnettet for fortsatt overføring av datatrafikk i en feilsituasjon.

 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner

  SmartFiber har en innbygd sesjonsbasert brannmur. Den holder orden på forbindelser mellom utsiden og innsiden, og sperrer for ikke godkjente forsøk på å nå IP-adresser på LAN-siden. Vår 24-timers overvåking sikrer at brudd oppdages og utbedres raskt, og alle data oppbevares i våre sikre datasentre.

 • Applikasjonsprioritering -og blokkering

  For å sikre dine forretningskritiske applikasjoner og  forhindre uønsket trafikk og overbelastning i nettverket, støtter SmartFiber applikasjonsprioritering og -blokkering.

  Virksomhetskritisk trafikk prioriteres, mens uønskede applikasjoner blokkeres. Det betyr at du kan sørge for at CRM-systemet eller nettbutikken alltid har prioritet over f.eks. streaming på YouTube.

 • Full oversikt med skreddersydde dashboards

  Med SmartFiber er det enkelt å få innsikt i nettverksstatus via vår skybaserte portal. Skreddersydde dashboards muliggjør innsikt og fleksibel optimalisering av nettverket slik at det til enhver tid er tilpasset bedriftens behov. Dashboardet gir geografisk og sanntidsinnsikt i status, kapasitet og utnyttelse av tilgjengelig kapasitet i nettverket.

 • Enkel og sikker sammenkobling av filialer

  Med SmartFiber er det enkelt å legge til nye lokasjoner når bedriften vokser. Hvis bedriften har flere SmartFiber-lokasjoner, grupperes de interne nettverkene på alle lokasjoner sammen i en felles kryptert sikkerhetssone. Dette betyr at alle interne subnett på alle SmartFiber-nettsteder er i samme sikkerhetssone.

 • "Fast track"-leveranse

  SmartFiber har en leveringstid på kun 2 uker. Det betyr at du raskt kan komme deg på nett via 4G-linjen og ikke må vente på at fiberen skal leveres for å komme i gang med din SmartFiber.