Skip to content

Fiberbredbånd til Nord-Gudbrandsdal

Internett, TV og WiFi i hele boligen. Velg det som passer best for deg.

Søk på din adresse og bestill fiberbredbånd til kampanjepris!

Vi bygger fiber i Nord-Gudbrandsdal

GlobalConnect (HomeNet) er vinner av anbudskonkurransen om leveranse av fiberinfrastruktur i flere kommuner i Nord-Gudbrandsdal og vi tar nå imot bestillinger fra de som er interessert. Utbyggingen er et spleiselag mellom fylket, kommunene og GlobalConnect (HomeNet).

Det var i utgangspunktet Brunbjørn AS som skulle utføre utbyggingen i Nord-Gudbrandsdal på vegne av GlobalConnect (HomeNet), men på grunn av utfordringer med fremdrift og kvalitet har vi sett oss nødt til å terminere kontraktene med Brunbjørn AS. Det har dessverre ført til at vi er forsinket med utbyggingen, men vi har nå fått med oss BraCom AS på denne utbyggingen og vi er trygge på at vi nå skal få levert prosjektene i regionen på en god måte.

BraCom er allerede godt i gang med leveranse av det feltet som heter Tessand-Garmo, og jobber nå med å legge detaljplanene for de resterende og sørge for at alt av tillatelser er på plass slik at utbyggingen kan starte så snart vinteren har sluppet taket.

Kart over utbyggingsområdene

Vi har startet salg av fiberbredbånd i disse områdene i Nord-Gudbrandsdal:

• Leirflaten – Heidal
• Lesja – Lesjaverk
• Otta – Sjoa
• Rudilykkja – Haugen
• Sandbu – Lalm
• Selvatnet – Selsverket
• Tessand – Garmo

Se kart over områdene der vi planlegger utbygging av fiberbredbånd

Kartet er et omriss som viser foreløpige skisser av områdene, det vil kunne være enkeltadresser som ligger utenfor disse skissene som likevel er med i prosjektet.


Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!


Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på.

Kr 499,- per mnd.

Kampanjetilbud: Kr 499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris.

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

Kr 649,- per mnd.

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.


Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

Les mer om Home_WiFi Premium

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.


Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.