Skip to content

Fiberbredbånd til Løten

Internett, TV og WiFi i hele boligen. Velg det som passer best for deg.

Søk på din adresse og bestill fiberbredbånd til kampanjepris!

Vi bygger fiber i Løten

GlobalConnect (HomeNet) er nå i ferd med å ferdigstille utbyggingen av fiber i området Budorvegen som et resultat av anbudskonkurranse vi vant i fjor. De første kundene ble koblet opp i midten av april og de resterende kobles opp fortløpende.

GlobalConnect (HomeNet) har også vunnet anbudskonkurransen på utbygging av fiber i de resterende områdene i Løten kommune, og vi vil nå begynne å ta imot bestillinger for de nye områdene som skal bygges ut.

Se kommunens nettsider for mer informasjon

Kart over utbyggingsområdene

Vi starter nå salg i 9 nye områder i Løten kommune i tillegg til Budorvegen.

Se kart over områdene med fiberutbygging her

Kartet er et omriss som viser foreløpige skisser av områdene, det vil kunne være enkeltadresser som ligger utenfor disse skissene som likevel er med i prosjektet.


Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!


Home_internet Tera (2500/2500 – 5000/5000 – 10 000/10 000)

Som den første leverandøren i Norge har vi nå lansert bredbånd med hastighet på inntil 10 Gbit/s. Her får du rett og slett Norges raskeste bredbånd. *

Fra kr 799,- per mnd.

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på.

Kr 449,- per mnd. *

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

Kr 649,- per mnd.

* Kampanjetilbud:
1000/1000 – kr 499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris.
2500/2500 –  kr 799,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris.
5000/5000 – kr 1299,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris.
10 000/10 000 – kr 1499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris.

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.


Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

Les mer om Home_WiFi Premium

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.


Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.