Skip to content

Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd, TV og WiFi i hele boligen

Vi bygger fiber over hele landet og leverer fiberbredbånd til stadig flere boliger. Som kunde kobles du på vårt nasjonale fibernett og får lynraskt nett hjemme. Du får mer enn nok fart til alle og full dekning i alle rom med vår Home_WiFi løsning. Du kan velge TV-leverandør selv, eller droppe TV.

Våre abonnement

Vi gir deg alltid den raskeste hastigheten som er mulig å levere på din adresse. Søk på din adresse i søkefeltet lenger opp på siden.

Fiberbredbånd

Vi leverer fiberbredbånd via vårt eget landsdekkende fibernett eller via leid infrastruktur (Via_Fiber). Som standard gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på.

Som den første leverandøren i Norge har vi nå også lansert bredbånd med hastighet på 10 Gbit/s.

Les mer om minimum, maksimum og normal hastighet på våre produkter

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

Les mer

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør. Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer! TV leveres kun til våre fiberkunder.

Velg leverandør for å lese mer:

RiksTV / Allente / Strim / Telia (Telia er kun tilgjengelig i Nord-Norge)

Telefoni fra Primafon

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Primafon kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned. Telefoni leveres kun til våre fiberkunder.

Les mer