Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / Zookjeden Buddy velger GlobalConnect

Zookjeden Buddy AS består av 28 butikker fra Alta i nord til Arendal i sør. på Buddy tar sikte på å være en ledende og kunnskapsrik zookjede i Norge med visjon om å alltid ha høy fagkunnskap om kvalitetsprodukter, i tillegg til å ivareta og formidle kunnskap og riktig stell av dyr. Med verdier om å være pålitelige, imøtekommende og kunnskapsrike er Buddy en sentral aktør i det norske markedet.

Ga best helhetlig tilbud

Tom Granheim, kjedeleder for Zookjeden Buddy AS, sier det var helheten i GlobalConnects tilbud som var avgjørende for valget.

«Vi valgte GlobalConnect fordi vi trengte en helhetsløsning som omfatter alle våre behov og krav. For oss var det viktig å få samlet alle tjenester, og med hjelp fra GlobalConnect har vi nå fått et sammenkoblet system som gir oss bedre oversikt og kontroll over alle våre lokasjoner. I tillegg gir det oss mulighet til å gjennomføre viktige endringer direkte fra hovedkontoret til alle våre butikker. Det var også viktig å kunne forholde seg til èn leverandør for all IT- og datakommunikasjon», sier Granheim.

Buddy har tidligere hatt en rekke ulike datakommunikasjons-leverandører, men ønsket med avtalen å samle sin digitale infrastruktur hos én leverandør. Med GlobalConnect samles alle tjenester under ett tak. «Den nye løsningen muliggjør bedre samhandling, samt at vi får bedre oversikt og kontroll over nettverket», sier Granheim.

Presis og automatisert trafikkprioritering

GlobalConnect skal levere Managed SD-WAN og fiberaksess til alle Zookjeden Buddy sine 28 lokasjoner. SD-WAN, eller programvaredefinert WAN, er i dag sterkt etterspurt i markedet som en fremtidsrettet og skalerbar løsning. Teknologien knytter sammen lokale bedriftsnettverk og muliggjør større grad av automasjon og optimalisering slik at definerte tjenester kan gis prioritet i nettet. Løsningen gir Buddy full kontroll og oversikt over sitt nettverk. At løsningen er programvaredefinert gjør det også enklere å utvide løsningen med nye funksjoner eller sikkerhetsmekanismer ettersom behovet skulle oppstå.

«Vi er glade for at Buddy har valgt oss som leverandør og ser frem å bli en sterk og viktig partner i deres digitale utvikling fremover», sier Charlotta Rehman, Norgessjef i GlobalConnect.

Om GlobalConnect/IP-Only  

GlobalConnect/IP-Only er et ledende teknologi- og datakommunikasjonsselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige løsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur, som består av 74.500 km fibernettverk og  22 datasentre på totalt 27.000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har 28.000 bedriftskunder og leverer fiberbasert internett til 302.000 privatkunder i Sverige og Norge. GlobalConnect/IP-Only har omkring 1.700 ansatte og en samlet omsetning på over NOK 5,4 milliarder i 2019. 

. 

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.