Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / Rask leveringstid og stabilt nett ble avgjørende da The Vibe skulle velge ny nettverksleverandør

Da The Vibe skulle inn i nye lokaler, var det viktig at nettløsningen kom opp raskt – og at den var 100 prosent pålitelig.

For Trond Olav Paulsrud falt valget på SmartFiber fra GlobalConnect. Det at en ekstra 4G-forbindelse tar over hvis fiberen går ned, mulighet for gjestenett og innebygget brannmur i en og samme løsning, gjorde at de gikk for dette produktet.

Det var en totalpakke der de slapp bekymringer og merarbeid.

“Selv om det ikke var den billigste løsningen, var det bra value for money. Dessuten sparte det oss for mye at alt kom på plass så kjapt”, forteller Trond Olav Paulsrud.

The Vibe har spesialisert seg på å arrangere turer for kor, korps og bedrifter. For å få gjort jobben sin, er de helt avhengige av en pålitelig internettlinje. Som de fleste firmaer med 4-5 ansatte, har de ingen dedikerte IT-ressurser.

“Slik jeg ser det så deler vi den kostnaden med mange andre når vi betaler for et alt-i-ett-produkt. Dermed kan vi konsentrere oss om jobben vår og samtidig være trygge på at nettet funker”, sier Paulsrud.

The Vibe er avhengige av stabil nettdekning. Med store grupper på reise til ulike verdenshjørner, er det viktig å være tilgjengelig til enhver tid.

“Vi opplevde noen ganger å miste nettdekningen i kontorfellesskapet vi tidligere var en del av. Dette ønsket vi å unngå”, sier Paulsrud.

Da The Vibe flyttet inn i egne lokaler i Ski sentrum, var derfor en pålitelig løsning et viktig kriterium. De ville ha en backup å falle tilbake på hvis noe skulle skje.

SmartFiber kobler automatisk over på 4G dersom fiberforbindelsen blir brutt. Prisen er også den samme uavhengig av om det er fiber eller 4G som benyttes.

Rask leveringstid var et annet kriterium for Paulsrud. Han ville helst slippe å måtte vente på installasjon for å komme på nett – eller betale ekstra for en ekspresstjeneste.

“Det var en stor fordel at GlobalConnect kunne levere i løpet av få dager. En tekniker var kjapt på plass for å fikse fibertilkoblingen”.

Uansett om fiberinstallasjonen hadde tatt lengre tid, var Paulsrud & co fra første stund sikret nett via 4G.

“Det eneste jeg trengte å gjøre var å plugge i ruteren og skrive inn passordet som vi fikk tilsendt”, smiler han.

Tanken bak SmartFiber er å gjøre det komplekse enkelt ved å gi små og mellomstore bedrifter en helhetlig løsning med fiberhastighet på opptil 1 Gbps. Er det nødvendig med flere aksesspunkter for utvidet WiFi, eller utvidet sikkerhet, finnes det muligheter for oppgradering. Dette ligger i pakker som når som helst kan aktiveres.

“At alt er skybasert, sikrer god fleksibilitet dersom behovene skulle endre seg”, poengterer Paulsrud.

Softwareoppdateringer går automatisk. En intuitiv webportal gir tilgang til selvbetjening og nyttig innsikt i nettverksløsningen. Ja, faktisk kan du følge leveransen helt fra bestillingen er gjort, få status for oppkobling, sjekke båndbredden, legge inn feilmeldinger, søke support, hente opp fakturaer, kontrollere sikkerheten osv. via portalen. Den er enkel å bruke – når du trenger det.

“Hos oss er det stort sett bare økonomiansvarlig som er inne i portalen. Men mulighetene som ligger der har uansett en ekstra verdi”, sier Paulsrud.

 “Det vi var mest opptatt av var å få noe som bare funker, som vi slipper å bruke tid og krefter på”, avslutter han.

Les mer om SmartFiber her.

 

Ønsker du å vite mer?

Vil du vite mer om fordelene med et fremtidssikret nettverk, eller ønsker du å bestille SmartFiber? Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.