Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / Margrete Tagholdt ny HR-sjef i GlobalConnect

GlobalConnect Norge har ansatt Margrete Tagholdt som ny HR-sjef for den norske virksomheten. Tagholdt kommer fra stillingen som Head of Business People partnering and Talent Management i energiselskapet Fortum. Hun tiltrådte stillingen 2. mai.

– Jeg er veldig glad for å ha fått med Margrete på laget. Å tiltrekke seg og beholde de beste talentene har aldri vært viktigere enn nå. Noen vil nok kalle det et slitt klisjé, men våre ansatte er vår aller viktigste ressurs. Vi er en kundesentrisk organisasjon, som skal ha de beste folkene til å selge, levere og utvikle våre tjenester. Vår ambisjon er å være en langsiktig partner for våre kunder, og med Margrete som vår nye HR-sjef er vi godt rustet til å ta den posisjonen.  den kampen som nå foregår for talentene, sier Charlotta Rheman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

Ved det norske hovedkontoret på Fornebu jobber mer enn 300 innen både drift, kommersielle avdelinger og støttefunksjoner. I tillegg har selskapet plassert sin kundesupport i Kristiansand, og noen mindre lokalkontorer flere steder i Norge.

Tagholdt er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har de siste elleve årene jobbet med HR i energibransjen, først hos Hafslund og senere Fortum.

Margrete Tagholdt , HR-sjef i GlobalConnect Norge

– GlobalConnect er på en veldig spennende reise for integrering og transformasjon – med enorme ambisjoner. Engasjerte og dedikerte medarbeidere er helt avgjørende for at vi skal nå disse målene, medarbeidere som hver dag bidrar til at kundene ønsker å velge oss. Og vi vet at engasjement henger tett sammen med kontinuerlig læring og utvikling, med eierskap til mål og strategi, og med tillitsfulle relasjoner mellom kollegaer og med leder. Jeg ønsker å bidra til at vi styrker disse områdene ytterligere og fortsetter arbeidet med å skape en sterk og attraktiv kultur på tvers av land og avdelinger. Jeg er så glad for å være en del av dette oppdraget, og få være med å ta GlobalConnect inn i fremtiden, sier Margrete Tagholdt, HR-sjef i GlobalConnect Norge.

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nordeuropa. Selskapet er eid av det svenske private-equity-fondet EQT, og er resultatet av en rekke oppkjøp og fusjoner i det nordiske markedet de siste årene.

Kontakt oss

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.