Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / I dag bytter bredbåndsleverandøren til 100.000 nordmenn navn

Fra og med 19. januar bytter Norges raskest voksende fiberleverandør i privatmarkedet, HomeNet, navn til GlobalConnect. Selv om kundene får et nytt merkenavn å forholde seg til, lover selskapet at alt er som før også etter i dag.  

Som en del av en samordning av merkenavn innen GlobalConnect-konsernet, forsvinner merkenavnet HomeNet som konsernet har brukt for sitt tilbud til privatmarkedet i Norge og Tyskland. Fremover vil både privat- og bedriftsmarkedet bruke navnet GlobalConnect i både Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

– Kundene vil ikke merke noe særlig til navneendringen. De vil fortsatt få det samme superraske bredbåndet som før, de samme gode prisene og den samme viljen fra alle i selskapet til å utfordre det eksisterende og levere et knall produkt til kundene. Den eneste forskjellen er at nå svarer de GlobalConnect og ikke HomeNet om du ringer til kundesenteret vårt, selv om det nok kan være en og annen som glemmer seg – i alle fall den første uken, sier Brynjar Andersen, leder for privatmarkedet i GlobalConnect Norge.

 

GlobalConnect er resultatet av sammenslåingen av Broadnet og GlobalConnect i 2019. Merkevaren HomeNet ble lansert i 2013 for å skille bredbåndsleveransene til privatboliger og borettslag fra bedriftsmarkedet. Når HomeNet-navnet pensjoneres etter nesten ti år, ser Andersen bare oppsider med det.

– Vi så at med flere merkevarer innen konsernet, ble vil for fragmentert og rent faktisk ble vi av mange oppfattet som en mye mindre aktør enn vi egentlig er. Totalt har vi nesten 150.000 kilometer fibernettverk i bakken, nesten 700.000 privatkunder og mer enn 30.000 bedriftskunder i Norden. I Norge er nettet vårt definert som samfunnskritisk infrastruktur, og vi har investert milliarder av kroner i å gi norske husstander og bedrifter markedets raskeste fiberbredbånd, sier Andersen.

GlobalConnect lover å fortsette å utfordre eksisterende aktører både på privat- og bedriftsmarkedet. GlobalConnect er en av Nord-Europas ledende leverandører av høyhastighets internett med 150.000 kilometer fibernettverk. Omtrent 50 prosent av all internettrafikk i Norden går i dag gjennom selskapets nett.

 

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med raskt og velfungerende internett?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.