HomeNet først i Norge med 10 Gbit/s til privatmarkedet

Som den første bredbåndsleverandøren i Norge lanserer HomeNet 10 Gbit/s til privatmarkedet.

De første kundene har allerede fått produktet levert, og med en aggressiv plan for oppgradering av fibernettet vil den første fjerdedelen av kundene i HomeNets dekningsområder få tilbud om produktet allerede i løpet av 2022.

I 2015 tok HomeNet posisjonen som markedsleder innen høyhastighets bredbånd ved å gjøre Gigabit-linjen til en prisgunstig selvfølge i de norske hjem. Selskapet fortsatte å utfordre markedet både på fleksibilitet og å levere den beste teknologien til sine kunder. I 2021 var HomeNet først ute med å levere den nyeste generasjon Wi-Fi 6 mesh som standard til alle nye fiberkunder, og setter nå enda en ny standard i markedet for høyhastighets internett, rullet ut i rekordfart.

«De nye produktene vi nå lanserer fremstår som like absurde som 1 Gbit/s gjorde i 2015, men nok en gang setter vi standarden og er i forkant av utviklingen» sier Brynjar Andersen, direktør i HomeNet.

Brynjar Andersen, Direktør i HomeNet 

«Fibernett fra HomeNet er et punkt-til-punkt fibernett med nærmest ubegrenset kapasitet. De første kundene har allerede fått 10 Gbit/s levert, og vi er svært fornøyde med at vi fortsetter å utfordre markedet ved å tilby de høyeste hastighetene til gode priser. I 2015 var 1 Gbit/s en absurd hastighet, men i dag har om lag 90% av kundebasen vår i villamarkedet denne hastigheten» fortsetter Andersen

Prisene for de nye hastighetene vil være 999,- 1.499,- og 1.999,- for henholdsvis 2,5 Gbit/s, 5 Gbit/s og 10 Gbit/s.

 

HomeNet har til nå over 90.000 privatkunder i Norge, og har startet utrulling av fibernettverk i det tyske privatmarkedet. HomeNet er en heleid merkevare av GlobalConnect, som har 97.500 kilometer fibernettverk og 30.000 kvadratmeter datasenter.

 

Les mer om våre internettjenester