Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / GlobalConnect lanserer nytt nettverkskonsept

Tar helhetsansvar for «nett» med Managed LAN & WiFi

GlobalConnect lanserer den nye tjenesten «Managed LAN & WiFi», som innebærer at selskapet nå også skal levere lokalt og trådløst nettverk som en tjeneste. Den nye tjenesten forsterker GlobalConnects posisjon som totalleverandør av nettverksløsninger.

Managed LAN & WiFi er en total nettverksløsning, som inkluderer både et lokalt nett og et trådløst nettverk med høy ytelse. GlobalConnect tar et helhetsansvar for planlegging, installasjon, drift og vedlikehold, som gjør at kunder kan redusere tiden de bruker på administrasjon av IT. Tjenesten leveres med markedsledende og fremtidsrettet teknologi som gir stabile og sikre nettverk. GlobalConnect vil ha døgnkontinuerlig overvåkning av nettverket, inkludert proaktiv feilsøking og support.

– Lokalt og trådløst nettverk er noe alle virksomheter i dag har og som de ofte administrerer selv. Det krever både ressurser og intern kompetanse og kan fort bli en kostbar affære når utstyr skal vedlikeholdes og etter hvert skiftes ut for å imøtekomme kravene til ny teknologi og nye digitaliseringsmuligheter. Ved å lansere lokalt og trådløst nettverk som en tjeneste, kan vi tilby kundene våre helhetlige nettverksløsninger fra A til Å. Kundene får en fleksibel løsning som gir forutsigbarhet både hva gjelder kostnader, ytelse, stabilitet og sikkerhet. Sammen med fremtidsrettet nettverksteknologi som SD-WAN, kobling til offentlige skytjenester og underliggende aksess i form av fiber, tar vi et helhetsansvar for kundens nettverksløsning, noe som er en viktig del av vår nye strategi, sier norgessjef Charlotta Rehman i GlobalConnect.

Konnektivitet fra A til Å

Tjenesten passer både for store lokale nettverk i kontorer og lagerlokaler, og for mindre nettverk i eksempelvis butikker eller restauranter. Et annet bruksområde er å koble til et stort antall servere i datasentre. Gjennom tjenesten kan GlobalConnect også forsyne trådløse nettverk og annet utstyr med strøm.

– GlobalConnect har lang erfaring med komplekse leveranser og installasjoner av lokale og trådløse nettverk og har bygget opp en solid serviceorganisasjon med sertifiserte teknikere og feltteknikere som dekker hele Norden. Vi opplever at mange kunder etterspør én partner som kan levere konnektivitet fra A til Å, og med vårt nye konsept vil vi dekke dette behovet. Satsningen styrker vår posisjon som en ledende helhetsleverandør innen nettverk, samordnet kommunikasjon, IT-sikkerhet, datasenter, drift og skytjenester, sier Rehman.

 

Om GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende teknologi- og datakommunikasjonsselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige løsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur, som består av 74.500 km fibernettverk og 22 datasentre på totalt 27.000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland. GlobalConnect har 28.000 bedriftskunder og leverer fiberbasert internett til 302.000 privatkunder i Sverige og Norge gjennom merkevarene IP-Only og Homenet.  GlobalConnect har omkring 1.700 ansatte og en samlet omsetning på over NOK 5,4 milliarder i 2019.

Vil du vite mer om vår løsning for Managed LAN & Wifi?

Ring oss på 08150 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.