ARK Bokhandel velger GlobalConnect

ARK Bokhandel digitaliserer virksomheten og legger ut på en ny etappe med GlobalConnect som leverandør av all datakommunikasjon.

– Vi har foretatt en grundig vurdering av markedet og ulike tilbydere. Etter flere forhandlingsrunder kom vi fram til at GlobalConnect hadde det beste tilbudet i en samlet vurdering av tjenestekvalitet, kompetanse, leveranseevne og pris, sier Mads Peder Solem, direktør for forretningsutvikling og økonomi i ARK Bokhandel.

ARK Bokhandel har inngått avtale med GlobalConnect om leveranse av nær 150 fiberforbindelser med tilhørende service- og tjenesteleveranser. Avtalen innebærer at GlobalConnect vil stå for 100 prosent av datakommunikasjonen i ARK Bokhandel.

– ARK Bokhandel er på en digitaliseringsreise, og vi er svært glade for at vi får være med på dette løpet. En grunnleggende, velfungerende og sikker infrastruktur er avgjørende for å dra fordel av den utviklingen som skjer på det digitale tjenesteområdet. Med en god infrastruktur vil ARK få en lavere risiko og mulighet for større gevinster i bruk av skybaserte løsninger, sier Martin Lippert, CEO i GlobalConnect.

ARK Bokhandel AS er en norsk bokhandelkjede eid av Gyldendal ASA. Kjeden består av 144 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt nettbutikkbutikken, ark.no. Kjeden har over 1200 ansatte.