Privat Bedrift

Er du privatkunde og ser etter nett til hjemmet? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Karriere i GlobalConnect

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi er Global Connectors

Bli en del av teamet!

I GlobalConnect er vi nesten 2000 kollegaer som sammen sørger for digital infrastruktur til mer enn 30 000 bedrifter og 725 000 privatkunder via vårt eget nordeuropeiske fibernett. Vi har lagt ut på en transformasjonsreise, og med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland blir du en del av et internasjonalt, dynamisk miljø som åpner for nye spennende karrièremuligheter og gir rom for dine ambisjoner.

«I GlobalConnect har jeg tilgang på svært kompetente kolleger, både i Norge og ellers i Norden og Tyskland. Det er spennende tider i bransjen, og særdeles spennende å jobbe i GlobalConnect»

Jonas Hamre

Nettverksplanlegger

 

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og ambisiøse medarbeidere med ”stå på”-vilje og lyst til å utgjøre en forskjell. Uansett om du er generalist, spesialist, nyutdannet eller har lang arbeidserfaring vil du kunne finne spennende muligheter hos oss.

Se ledige stillinger

Fra kundesenteret til leder: Karoline står i en mannsdominert bransje.

Karoline Berget har opplevd hele verdikjeden i telekom og IT – fra hun startet i kundeservice og jobbet seg oppover, til dagens posisjon som leder. Hennes karrierereise i en mannsdominert bransje kan være til inspirasjon for mange.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende teknologi- og telekommunikasjonsselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige løsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur, som består av 155.000 km fibernettverk og datasenter på 35.500 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland.

GlobalConnect har mer enn 30.000 bedriftskunder i konsernet og 725.000 privatkunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nord-Tyskland.
GlobalConnect har omkring 1.800 ansatte og en samlet omsetning på over EUR 700 millioner i 2022.

Møt konsernsjefen

Martin Lippert er en av toppene i nordisk telekommunikasjonsbransje, og har jobbet målrettet for å nå dit han er i dag.

Etter flere år som leder og med styreverv i selskaper som har blitt en del av GlobalConnect, er han idag GlobalConnects øverste leder. Ved hjelp av en rekke oppkjøp og sammenslåinger er GlobalConnect i dag et ledende teknologi- og telekommunikasjonsselskap som spenner over fem land; Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Finland.

Han forklarer at det har vært helt essensielt å involvere alle GlobalConnects ansatte i vår strategi, samt å tydeliggjøre hva denne går ut på.

”En ting er å tenke ut riktig strategi, vurdere oppkjøpsmuligheter, områder og markeder vi vil inn i. Men vi vet at ”culture eats strategy for breakfast”, og det er helt sant”, sier Martin Lippert.

GlobalConnect Fornebu

“En del av vår strategi er å være best i bransjen på kundeservice. Fornøyde kunder krever fornøyde ansatte og vi jobber stadig for å bli en foretrukket arbeidsgiver,» forteller Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge. ”Vi vet at fasilitetene på hovedkontoret vårt på Fornebu er i toppklasse, og får mye skryt for kontorets utforming og samhandlingsmuligheter”, tilføyer hun.

Fakta om GlobalConnects hovedkontor på Fornebu

• Mer enn 350 kontorplasser
• Lyst, åpent kontorlandskap
• Innbydende sosiale soner
• Personalrestaurant og treningsrom
• Idyllisk beliggenhet på Fornebu
• Gode bussforbindelser til Oslo sentrum
• Parkeringsanlegg i kjelleren
• Innen- og utendørs sykkelparkering

GlobalConnect Kristiansand

Fakta om GlobalConnects kontor i Kristiansand

• Lokalisert i Markens gate i sentrum
• Moderne, lyse, trivelige lokaler
• Sentrumsnært og kort vei til kollektivtrafikk
• Fasiliteter – kurs-, møterom og garderober
• Hovedsetet for vår Customer Care avdeling
• Arbeidssted for rundt 110 GlobalConnectors

Ledige stillinger

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.