Empowering visions

La oss ta ansvar for din virksomhets digitale reise

Vi sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet. Vi er GlobalConnect.

Vi er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nordeuropa. Vi har en tydelig ambisjon: Å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn.

I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 100.000 kilometer fiber og 33.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for deg å fokusere på det du brenner for – din egen virksomhet og vekst.

33.000

m2 datasentre

100.000

kilometer fiber

28.000

bedriftskunder

Tettere på din virksomhet

Vi hjelper både private og offentlige virksomheter – store som små – med å si “ja” til digitalisering og de muligheter som ny teknologi åpner opp for. Det krever at vi er tett på din bedrifts hverdag og utfordringer. Derfor har vi lokale avdelinger i alle land hvor vi har virksomhet. Våre tre hovedkontorer ligger i Norge, Danmark og Sverige – på Fornebu og i København og Stockholm – noe som gjør det mulig for oss å følge din bransje og dine utfordringer tett.

Vår styrke – dine fordeler

Vi eies siden mai 2018 av EQT Infrastructure, hvilket gjør det mulig for oss å fortløpende investere i ny infrastruktur, ”intelligent automation” og sikkerhetsløsninger.

I dag er vi flere enn 1,600 medarbeidere i Norge, Danmark, Tyskland og Sverige, og omsetter sammen for mer enn EUR 500 millioner i året.

Vi leverer løsninger til virksomheter i alle type bransjer og størrelser, og til privatmarkedet i Norge og Sverige gjennom våre heleide datterselskaper Homenet og IP-Only.