Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / Små og mellomstore bedrifter har også krav på et høyt sikkerhetsnivå

Slik beskytter du bedriften mot nettkriminalitet

Hvordan beskytter du din virksomhet mot de utallige formene for nettkriminalitet som lurer der ute, uten å bruke for mye tid på hjemmelagde brannmurer og komplisert teknologi? GlobalConnect sine to nye sikkerhetspakker for SmartFiber er løsningen på spørsmålet.

«Jeg tror mange eiere og IT-ledere i små og mellomstore bedrifter kan kjenne på frykt for nettkriminelle. Det kan være beryktede ransomware-angrep der bedriftsdata blir tatt som gissel for løsepenger, eller at ansatte besøker nettsider med skadelige koblinger», sier Marie Skouenborg, leder for Dynamic Network Services i GlobalConnect. «Vi vet at nettkriminelle kontinuerlig skanner nettet og slår til når de kommer over sårbare selskaper».

«Erfaring viser at bedrifter er opptatte av forretningsutvikling, og er på leting etter en effektiv og ukomplisert sikkerhetsløsning. De trenger en løsning som de kan være trygge på at beskytter nettverket sitt og de viktige dataene som ligger på det. Mindre selskaper, uten en dedikert sikkerhetsavdeling, har også rett til et høyt sikkerhetsnivå uten å måtte gjennom en lang og komplisert kjøpsprosess som stiller krav til kunnskap om en rekke tekniske forviklinger», understreker hun.

«Mange leverandører av sikkerhetsløsninger tror at mindre bedrifter trenger en enklere versjon av produktene store selskaper benytter seg av. I virkeligheten trenger de sikkerhetsløsninger som er mer tilgjengelig og forutsigbare, men samtidig opprettholder det samme sikkerhetsnivået som større bedrifter har behov for».

Marie Skouenborg og hennes team står blant annet bak GlobalConnects SmartFiber-tjeneste som samler alt et moderne digitalt selskap trenger (internett, brannmur, 4G -backupforbindelse, WiFi med gjestenettverk m.m.) i én boks hvor all programvare oppdateres automatisk. Nå også med utvidede sikkerhetspakker.

 

 

To nye sikkerhetspakker. Helt enkelt.

Tidligere i år ble det mulig for små og mellomstore bedrifter å utvide SmartFiber-boksens innhold med to nye sikkerhetspakker: Utvidet sikkerhet, som gir ekstra sikkerhet til virksomhetens eget nettverk, og Sikkert hjemmekontor, som gjør det sikkert å logge på nettverket utenfra, eksempelvis under et kundebesøk, under togreisen eller fra en kafé. Eller noe som har vært svært relevant det siste året, å kunne logge sikkert på virksomhetens nettverk hjemmefra.

SmartFibers standardløsning kommer med en innebygget, automatisk oppdatert brannmur. Likevel finnes det fortsatt kunder som kjenner på bekymring for hackerangrep, og de er klar over at de ikke har oversikt over cyberkriminelles nyeste metoder. Det blir derfor vanskelig å forhindre ødeleggende angrep på virksomhetens nettverk eller kidnapping av forretningskritiske data på egenhånd.

«En mindre virksomhet vil alltid «henge litt bak» når det kommer til cyberkriminelle metoder fordi det er en heltidsjobb å holde seg oppdatert på trusselbildet», fastslår Marie Skouenborg og fortsetter:

«Hos GlobalConnect har vi heldigvis eksperter som både interesserer seg for oppbygningen av gode sikkerhetsløsninger og som har kunnskap om alle detaljene. Dessuten er vi en del av et globalt sikkerhetssystem med blant annet døgnovervåkning av mistenkelige websider og IP-adresser og markerer disse som mulige sikkerhetstrusler, slik at de ikke får adgang gjennom en oppdatert brannmur.

 

Tid (og sikkerhet) er penger

På bakgrunn av dialog med våre kunder definerer GlobalConnects SmartFiber team tre kjente utfordringer som de nye sikkerhetspakkene Utvidet sikkerhet og Sikkert hjemmekontor har løst:

  • Forutsigbarhet: GlobalConnects eksperter overvåker cybertrusler 24/7 og setter sammen din løsning slik at din bedrift har best mulig beskyttelse.
  • Spar tid: GlobalConnects Next Generation Firewall i Extended Security oppdateres automatisk slik at dere kan bruke tiden på forretningsutvikling.
  • Unngå kompliserte installasjoner: De utvidede sikkerhetspakkene krever ingen installasjon, ingen ekstra maskinvare og ingen tekniker med ugunstige arbeidstider. Dette tilbyr vi som programvareoppdateringer i SmartFiber-boksen selskapet allerede har.

 

«Alt i alt syntes jeg vi har lykkes med å skape to sterke sikkerhetsløsninger som gjør SmartFiber til en enda mer relevant løsning for mindre virksomheter som verken har tid eller lyst til å sette seg inn i kompleks IT-sikkerhet», konstaterer Marie Skouenborg.

«Vi tilbyr nå både utvidet sikkerhet til virksomhetens nettverk og til de som har behov for å logge seg sikkert på fra utsiden. De nye sikkerhetspakkene våre gir små og mellomstore virksomheter et sikkerhetsnivå, som inntil nå ikke har vært innen rekkevidde. På toppen av det hele, til en svært konkurransedyktig pris».

Ønsker du å vite mer om våre tjenester?

Vil du vite mer om fordelene med et fremtidssikret nettverk, eller ønsker du å bestille SmartFiber? Ring oss på 08150 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.