Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / En ny normal skapte nye forretningsmuligheter for Red Ant

Red Ant er en leverandør av film- og videotjenester lokalisert i Sandvika, 15 minutter utenfor Oslo. Siden 2011 har Red Ant vokst til å bli et fullverdig produksjonsbyrå med flittige filmskapere, animatører, musikere og postprodusenter. De lager film for alt fra offentlige oppdragsgivere til velkjente merkevarer, små start-ups og landets fremste reklamebyråer.

Da pandemien var et faktum og samfunnet stengte ned, ble mange av de planlagte oppdragene satt på vent.

– Vi hadde en tøff start hvor vi dessverre måtte permittere en del ansatte de første ukene etter ting smalt i fjor, forteller Fredrik Schumacher, prosjektleder og rådgiver i Redant. Dette var et resultat av at alle oppdrag vi hadde planlagt ble satt på vent da hele næringslivet i Oslo omegn gikk i dvale. Vi brukte tiden på å omstille oss og se på andre muligheter.

Da barneskolen og barnehager åpnet igjen var det merkbart at ting begynte å skje og en større del av henvendelsene som kom inn var rundt digitale løsninger for konferanser, seminarer, prisutdelinger og lignende direktesendinger. Vi hadde allerede levert disse tjenestene, men jeg vil ikke si det var en stor del av driften vår. Det er det helt utvilsomt nå.

“Vi ønsket å utvide våre tjenester slik at kundene våre fikk et helhetlig tilbud til sitt digitale innhold. Det kulminerte i at vi bygget vårt eget TV-studio i Sandvika sent forrige høst.”

– Markedet for gode fasiliteter for trygge og profesjonelle studioproduksjoner var nesten helt mettet i Oslo så etableringen av dette i Sandvika så vi på som en spennende, men fornuftig løsning forankret i etterspørselen i markedet. Studioet er bygget i lokaler som tidligere var et treningssenter så det krevde naturligvis en del arbeid og innsats fra alle kanter. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet og våre kunder har vært svært tilfredse med sine liveproduksjoner. Takket være stabilt og raskt fiberbredbånd fra GlobalConnect kan vi føle oss trygge på at direktesendingene alltid kan gjennomføres på en profesjonell måte.

“Vi har nytt godt av raskt og stabilt fibernett fra GlobalConnect som muliggjør profesjonelle og vellykkede direktesendinger.”

– Vi var veldig heldige da våre eksisterende kunder uttrykte stor interesse for de digitale tjenestene allerede i oppstartsfasen. Kundene våre så etter en “one-stop-shop” hvor de kunne få hjelp til sitt digitale innhold og direktesendinger. Dette gjorde at vi ble motiverte til å «hive oss rundt» å skaffe denne muligheten. Vi opplevde en stor etterspørsel som vi også klarte å levere på, skalerte opp, og med etableringen av TV-studioet fikk vi også nye mange kunder, avslutter Fredrik Schumacher.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.