Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / GlobalConnect lanserer enterprise-løsninger for SMB-markedet

Ved å tilby små og mellomstore virksomheter sikkerhetsløsninger på samme nivå som de store, ønsker GlobalConnect å vinne flere kunder i dette segment.

Smartfiber er en skybasert tjeneste som sørger for at kundenes nettverk alltid er oppdatert og beskyttet mot de siste sikkerhetstruslene. Tjenesten gir mindre virksomheter en sikker og forutsigbar hverdag gjennom en komplett nettverksløsning med rask fiber, wifi, en ekstra 4G-forbindelse, innebygget sikkerhet og trygg sammenkobling av lokalkontorer. GlobalConnect utvider nå tjenesten ved å lansere «Extended Security», «Extended Wifi» og «DDoS» beskyttelse.

– Vi mener GlobalConnect har bransjens beste enterprise-tilbud, og har med dette som utgangspunkt spesialtilpasset nye løsninger for små og mellemstore bedrifter. Med vårt oppdaterte Smartfiber-tilbud får mindre virksomheter tilgang til teknologi, sikkerhetsløsninger – og fordeler – som tidligere har vært forbeholdt store virksomheter med egne IT-avdelinger og betydelige IT-budsjetter, sier Martin Højriis, sikkerhetsekspert i GlobalConnect Norge.

Martin Højriis, sikkerhetsekspert i GlobalConnect

“Små- og mellomstore bedrifter har sjelden ressurser eller kompetanse til å sette opp, drifte eller holde nettverk oppdaterte, eller vite hvordan man skal beskytte seg mot digitale sikkerhetstrusler”.

– Med de nye tjenestene «Extended Security», «Extended Wifi» og «DDoSs» er det enkelt for disse å holde seg oppdatert og trygg, også mot målrettede tjenestenektangrep, som vi ser en stor økning av, sier Martin Højriis.

Følgende funksjonalitet kommer med de nye tilleggstjenestene:

Extended Security
Extended Security er en driftet brannmurtjeneste. Tjenesten som er enkel å installere, endre og administrere, støtter L4-L7 applikasjonsgjenkjenning og beskytter mot skadelig programvare. Tjenesten forhindre at filer og programmer lastes ned og kommuniserer med eksterne hoster. Det gis automatisk oppdatering av objektene for brannmurfunksjonene, inkludert applikasjonskontroll, URL-kategorier og URL-/ IP-omdømmefilter.

Extended Wifi
Extended Wifi gir optimal dekning og kommer med to separate trådløse nett; ett for internt bruk og ett for gjester. GlobalConnect tar seg av konfigurasjon og installasjon og sørger for et stabilt, sikkert og alltid oppdatert lokalt trådløst nettverk. Tjenesten er en komplett driftet, overvåket og dokumentert lokal nettverksløsning inkludert serviceavtale. Dette sikrer gode brukeropplevelser og frigjør tid og ressurser.

DDoS-beskyttelse
Distributed Denial of Service (DDoS/tjenestenektangrep) er når et større antall infiserte maskiner foretar et målrettet angrep. Formålet med et slik angrep er å gjøre tjenester utilgjengelig, ved å skape store menger trafikk. Som en tilleggstjeneste tilbyr GlobalConnect DDoS-beskyttelse som automatisk renser trafikken og stopper tjenestenektangrep.

Med Smartfiber får kundene tilgang til et «dashboard» med nyttig informasjon og tilgang til selvbetjeningsfunksjonalitet. Dersom det for eksempel oppstår en feil på tjenesten, eller linjen, vil informasjon om feilen og status på denne fremheves, slik at man selv enkelt kan rette feilen. Man kan også enkelt kommunisere direkte med GlobalConnect.

 

FAKTA OM SMARTFIBER 

  • Brannmur og kryptert sammenkobling av lokalkontorer
  • En 4G-forbindelse slår automatisk inn om uhell skulle inntreffe og fiberen går ned
  • Bedriftens viktigste systemer har alltid har førsteprioritet – ingen flere flaskehalser
  • Løsningen er alltid oppdatert – uten oppgradering av utstyr eller fysisk vedlikehold
  • Det enkelt å koble på flere lokalkontorer og å tilpasse nettverket når behovene endres
  • Én boks, én leverandør, én faktura og egen rådgiver
  • Sikkerhetstjenester på nivå med det større virksomheter har

Vil du vite mer om SmartFiber?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.