Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / GlobalConnect har nådd 100.000 kilometer fibernett

GlobalConnect har nå over 100.000 kilometer i Norden og Nord-Tyskland, en milepæl for selskapet som leverer digital infrastruktur til bedrifter og privatpersoner.

Dermed utgjør GlobalConnects fibernettverk det største sammenkoblede nettverket i hele denne regionen.

Med omfattende utbygging og utvidelse i Nord-Europa befester GlobalConnect sin posisjon som en ledende leverandør av fibernett. I første kvartal i år hadde selskapet en økning på 6,8 prosent. Det inkluderer aktivum etter oppkjøpet av Telenors kommunikasjonsoperatør Open Universe i Sverige. Til sammen får nå 650.000 privatkunder levert fiber. Som er en økning på 54 prosent sammenlignet med fjerde kvartal i 2021.

“Dette er en viktig milepæl, ikke bare for oss, men også for markedet”, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør GlobalConnect Norge

Charlotta Rehman, administrerende direktør GlobalConnect Norge

– Vi jobber utrettelig for å gi norske forbrukere mer effektiv utbygging, lavere priser og bedre tjenester. GlobalConnect er den fremste utfordreren i bredbåndsmarkedet. Med 100.000 kilometer nådd i konsernet og 25 000 kilometer i Norge, får våre norske kunder en fantastisk motorvei på tvers av landegrenser, sier Rehman.

GlobalConnect fortsetter å ekspandere i Nord-Europa, blant annet gjennom utbyggingen av et megakapasitets fibernett fra Luleå til Berlin, hvor mer enn 2500 kilometer ny fiberoptikk legges i løpet av første kvartal i år. Fremover vil flere områder i hele Norden få tilbud om tilkobling til GlobalConnects høyhastighets fibernett.

Sjekk om du også kan få fiber fra oss!

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.