Nettverksløsninger for detaljhandelen

Se hvordan vi kan hjelpe deg

En bransje i stadig endring krever en fremtidsrettet nettverksløsning

Mat, klær, teknologiprodukter, hvitevarer – i alle butikker må det være like enkelt å handle som å jobbe. Ideelt sett bør det også være smidig og sikkert. En sikker og stabil nettverksløsning er grunnmuren for å oppnå dette.

La oss hjelpe deg med å sette opp en forutsigbar og fleksibel IT-drift som støtter opp om virksomhetens ambisjoner. GlobalConnect leverer skalerbare løsninger som passer din bedrifts behov. Fra fiber til sky – koblet sammen i én løsning der vi tar hele ansvaret – slik at dere kan fokusere på kjernevirksomheten og de digitale satsingene som gir verdi for forretningen.

GlobalConnect har mange kunder innen retail, store som små, og vi vet hvilke utfordringer din virksomhet står overfor nå, og kan hjelpe til med å identifisere hva som kommer til å møte dere i fremtiden. En ting er sikkert – fremtiden krever en sterk digital infrastruktur og en fleksibel partner for å møte utfordringene som kommer.

De største trendene innen detaljhandel

En helhetsløsning som omfatter alle våre behov og krav for Buddy

Zookjeden Buddy AS består av 28 butikker fra Alta i nord til Arendal i sør. Med GlobalConnect har de mulighet til å gjennomføre viktige endringer direkte fra hovedkontoret til alle butikker.

Les mer