Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Simployer

Simployer er en ledende aktør i det skandinaviske HR-markedet, og leverer en unik kombinasjon av HR-teknologi og ekspertise skreddersydd for lokale markeder. Simployer er det foretrukne valget for mer enn 15 000 kunder, med over 1,2 millioner brukere.

 

–  Simployer støtter og forenkler arbeidsdagen for ledere, HR og ansatte hos våre kunder. Kombinasjon av moderne HR-teknologi og lokale tilpasninger gjør at kundene våre kan bruke tiden sin på verdiskapende HR og ledelse. Det er spesielt viktig for oss i en digital hverdag å ha et stabilt nett som gjør at vi er tilgjengelige for våre kunder, og derfor har vi valgt GlobalConnect som en leverandør for vårt nettverk i Norge, forklarer Head of IT i Simployer, Terje Tinbod.

 

Simployer har 370 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Polen, og hjelper kunder med å inspirere, engasjere, administrere og utvikle arbeidsstyrken deres. Det er mennesker som får virksomheter til å vokse. Sammen med sine kunder er Simployers visjon å frigjøre det fulle potensialet i mennesker.

 

Terje Tinbod, Head of IT i Simployer
Foto: Simployer

Vil du vite hvordan GlobalConnect kan hjelpe din bedrift med fremtidsrettede nettløsninger?

Fyll ut skjemaet under, så tar en av våre rådgivere kontakt med deg så snart vi kan.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.