Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Ødegården Auto

Ødegården Auto

Ødegården Auto er ett av de eldste selvstendige bilverkstedene i Norge, med 58 år i bransjen. De holder fremdeles til i Sam Eydes vei på Sofiemyr, i Viken hvor de etablerte seg så mange år tilbake. Det er nye og moderne måter å gjennomføre arbeidet på, men innstillingen til den lille familiebedriften er den samme.  

 – Vårt motto er at vi skal hjelpe kunden, uansett hvilket problem de har. Fordi vi er et mindre firma trenger ikke kundene å ha så mange folk å forholde seg til og man bygger hyggelige kjennskaper til kundene, sier Thomas Engebretsen, Daglig Leder i Ødegården Auto. 

Daglig leder i Ødegården Auto, Thomas Engebretsen. (Foto: Lars Berg)

Ødegården Auto har i dag 12 ansatte, noen i administrasjon og flere mekanikere og teknikere. De er spesialister på reparasjoner og service av biler, men har et like høyt fokus på kundeservice. Verkstedet har både enkeltpersoner og bedrifter som trofaste kunder, blant annet er Oslo kommune fast kunde og Solid Entreprenørskap har nylig skrevet kontrakt med verkstedet.  

Store kunder som bruker ulike type bilmerker ønsker et servicested som tilbyr spesialister på de ulike merkene, noe Ødegården Auto tilbyr. Da slipper kunden å forholde seg til flere enn et verksted og har full kontroll over jobb bilene.  

Bilmekanikeryrket er gammelt, men nye måter å jobbe på og nye typer biler utvikles stadig. Her merker Ødegården Auto at elbilen tar mer over. Virksomheten var tidlig ute med å oppdatere seg på elbilene. Allerede i 2012 kjøpte de sin egen elbil, samtidig som å montere varmere i andre tidlige elbilmerker. Hos dem har servicen på elbiler økt med 20% det siste året. 

Fremtidssikret nettverk

Som en selvstendig bedrift inngikk Ødegården Auto en avtale med GlobalConnect om sikker leveranse av nettverkstjenester som skal garantere effektiv drift av deres verksted og firmaets digitale tjenester. Avtalen innebærer fiber, WiFi og sikkerhet i én pakke. SmartFiber bidrar til en enklere og fremtidssikret hverdag. Om uhell skulle inntreffe slår en 4G-forbindelse automatisk inn, slik at virksomheten kan fortsette arbeidet sitt uansett hva som skjer. Dermed er man alltid tilkoblet nettverk. 

 – Vi jobber mye digitalt med oppdatering av programvarer til biler som tar mye data. Vi snakker med eksterne teknikere, for eksempel i Danmark, hvor teknikeren kan koble seg til bilen vi opererer på, slik at vi kan samarbeide. Derfor er vi avhengige av et stabilt nett sier Thomas Engebretsen, Daglig Leder i Ødegården Auto. 

Slike digitale systemer trenger et robust nettverk, som ikke begrenser oppgavene som må gjennomføres, men hjelper den hverdagslige driften. 

Mann som skifter olje på bil
Oljeskift er en vanlige oppgave (Foto: Lars Berg)

 

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.