Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Norsk Medisenaldepot

Norsk Medisenaldepot (NMD) er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek, og har gjennom sin egen apotekkjede, Vitusapotekene, mer enn 300 apoteker og 2000 medarbeidere i hele Norge. I tillegg leverer NMD til den frivillige kjeden Ditt Apotek med ytterligere 75 utsalg. Alle apotekene, samt hovedkontor i Oslo, lager og distribusjonssentraler får alle nett og nettverkstjenester fra GlobalConnect.

 

Alle MNDs nærmere 400 lokasjoner blir satt opp med IP-VPN og telefoni, samt SmartConnect-porteføljen fra GlobalConnect som omfatter blant annet SD-WAN, managed LAN & WiFi og smarte sikkerhetsløsninger.

 

– Vi er helt avhengige av å ha et velfungerende og sikkert nettverk, både mellom apotekene og mot helseforetakene og legekontorene for at vi skal kunne levere en god tjeneste til våre kunder. Det handler faktisk om liv og helse, så da må nettet alltid fungere og være sikret, sier Tom-Erik Korsviken, Direktør Strategi & IT i Norsk Medisenaldepot AS.

 

GlobalConnect startet utrullingen allerede i mars 2023, og regner med å ha dekket alle NMDs egne og tilknyttede apoteker i løpet av november 2023.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.