Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Netsecurity

GlobalConnect har inngått samarbeid med Netsecurity om leveranse av avanserte sikkerhetsprodukter som en del av vår portefølje av ende-til-ende-nettverksløsninger for norske bedrifter. Partnerskapet utvider og styrker GlobalConnects eksisterende sikkerhetsportefølje, og gir kundene tilgang til enda flere tjenester for å sikre sitt nettverk.

Kunder av GlobalConnect får både tilgang på Sikkerhetsovervåking (MDR) og hendelseshåndtering-team (IRT) fra Netsecurity. Det betyr overvåking som både avdekker og responderer på mistenkelig aktivitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og dersom du blir utsatt for et angrep, får du hjelp av Netsecuritys høyt sertifiserte og erfarne sikkerhetskonsulenter.  Dette er tjenester som gir et høyt sikkerhetsnivå, særlig når det kombineres med GlobalConnects portefølje innenfor perimetersikring, som blant annet nettsentriske eller lokale brannmurer, samt sikkerhetskopiering av data med VEEAM Backup.

De fleste virksomheter og organisasjoner må håndtere og forberede seg på sikkerhetshendelser som hacking, datainnbrudd, DDoS-angrep, ulike typer malware, ransomware, virusutbrudd og så videre.

Sikkerhet i flere lag
Det er viktig å tenke sikkerhet i flere lag, og hele tiden ha en plan for hva man skal gjøre når – ikke hvis – et angrep kommer gjennom de forskjellige lagene.

Det første forsvarsverket er det som kalles perimetersikring, som handler om å holde de cyberkriminelle ute. Her har du brannmurens funksjon, som er å sikre at ikke hvem som helst kan komme inn i nettverket og få tilgang til dataene dine.

Hackere prøver kontinuerlig å finne veier inn i din bedrift, og siden vi har effektiv perimetersikring vil de prøve å lure brukerne dine til å åpne dørene for dem, for eksempel ved å lure dem til å klikke på linker med skadelig innhold. Derfor tilbyr GlobalConnect sikkerhetsovervåking fra Netsecurity, som holder øye med identitetene og hva som skjer på endepunktene og stopper angrep før de kan gjøre skade.

Om du blir utsatt for et angrep, rykker hendelseshåndterings-teamet i Netsecurity ut for å begrense skadeomfanget mest mulig.

– Økningen i antall og kompleksiteten i cyberangrep gir store utfordringer for virksomheter i alle bransjer.  Vi ser at stadig flere synes det er vanskelig å navigere i landskapet av cybertrusler, og ønsker noen å støtte seg på.  Jeg er glad for at vi sammen med GlobalConnect kan gi enda flere virksomheter den tryggheten de søker – gjennom en sikkerhetsovervåking som er helt i verdensklasse, og tilgang på et trent hendelseshåndtering-team som rykker ut når hendelsen oppstår, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity.

Vil du vite mer om hvordan GlobalConnect kan sikre din bedrift?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.