Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Høye krav til båndbredde, stabilitet og redundans

GlobalConnect leverer datakommunikasjon til alle Multiconsult sine 30 lokasjoner i Norge, Polen og England. Multiconsult ønsket en ny robust plattform for å løse krevende oppgaver og utnytte nye digitaliseringsmuligheter og valgte derfor å inngå avtale med GlobalConnect.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Med nærmere 3.000 medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet utfører en rekke krevende og avanserte oppgaver, og er følgelig avhengig av høy båndbredde og stabil oppetid. Etter en omfattende utvelgelsesprosess, falt valget på GlobalConnect.

– Multiconsult er en kunnskapsbedrift som har kommet langt på digitaliseringsreisen. Vårt mål er å bidra til at Multiconsult kan ta nye steg innenfor skytjenester og sikkerhet. Det er en spennende oppgave og vi ser frem til samarbeidet med en kunde som har digitalisering høyt på agendaen og som stiller tydelige krav, sier Martin Lippert, Group CEO i GlobalConnect.

 

Høye krav til båndbredde, stabilitet og redundans

GlobalConnect leverer fiber til alle Multiconsults lokasjoner i Norge bortsett fra Svalbard, samt til virksomhetens kontorer i Polen og England.

– Vi har en betydelig serverpark og er avhengig av en leverandør som møter våre krav til båndbredde, stabilitet og redundans. Etter en grundig vurdering av alternativer kom vi fram til at løsningen fra GlobalConnect er solid og tilfredsstiller våre behov på alle vesentlige punkter. Vi er en virksomhet i vekst og er derfor helt avhengig av en partner som kan levere en fremtidsrettet plattform vi kan bygge videre på, sier Trond Dalsveen, leder av IT-Drift & Infrastruktur i Multiconsult.

 

Fleksible og fremtidsrettede tjenester

Ved å velge GlobalConnect har Multiconsult tilgang på fremtidssrettede og fleksible tjenester. Fleksibilitet har vist seg å være svært viktig under Covid-19-pandemien, hvor Multiconsult har fått tilpassede tjenester på flere områder, for å opprettholde en tilnærmet ordinær drift.

I denne krevende perioden har det oppstått nye hensyn, problemstillinger og krav å forholde seg til, både fra myndigheter og kunder. GlobalConnect oppgraderte derfor Multiconsult sine løsninger, da deres kundebase i stor grad ble flyttet til hjemmekontor. I tillegg har virksomheten fått tilgang på ekstra sikkerhet i form av DdOS-beskyttelse, noe som gjør at eventuelle problemer fanges opp og forhindrer overbelastning i løpet av kort tid. De nye tjenestene ble opprettet kun 48 timer etter bestilling og GlobalConnect har vært svært fleksible når det gjelder oppgradering av intetnetthastighet ved behov.

 

Klar for nye digitaliseringsmuligheter

GlobalConnect leverer to 10 Gbps fiberforbindelser til Multiconsults hovedkontor, samt til «disaster recovery site». Her har også GlobalConnect bygd to internett-tilganger på henholdsvis 4 og 2 Gbps. GlobalConnect leverer også supplerende tjenester for å oppnå høyest mulig grad av oppetid. Samlet har løsningen en oppetidsgaranti på 99,99 prosent og virkeliggjør nye digitaliseringsmuligheter.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet?

Fyll ut kontaktskjemaet eller ring oss på 08150 så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.