Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Møller Mobility Group

Møller Mobility Group er markedsledende innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Konsernet er Nordens største bilvirksomhet med en samlet omsetning på nær 40 milliarder kroner og om lag 4400 medarbeidere.

GlobalConnect skal oppgradere den digitale nettverksinfrastrukturen i hele Møller Mobility Group fra dagens IP-VPN-løsning til SD-WAN og managed LAN og WiFi på 145 lokasjoner i Norge, Sverige og de baltiske landene. Mens GlobalConnect også tidligere har vært leverandør av nettverkstjenester for Møller i Norge og Sverige, er Baltikum et nytt tillegg.

– Bilbransjen er i rivende utvikling og for å møte fremtidens utfordringer er det viktig for oss å ha en moderne digital infrastruktur. GlobalConnect har over lang tid vært en god og fremoverlent samarbeidspartner som har utfordret oss på moderne løsninger. Når vi nå går over på neste generasjons nettverk, er det noe både ansatte og brukere vil legge merke til, sier Cathrine Klouman, Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.