Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

LSK Kvinner FK

LSK Kvinner ble til i 2009, etter at de byttet navn fra TEAM Strømmen til LSK Kvinner, og er nå Norges beste damelag i fotball. Laget kjennetegnes av verdiene «VI-OSS-SAMMEN», dette skal styre alt laget gjør fra styrerommet og helt ned til valg av fotballer som brukes. 


Seirer sammen 

Fotballklubben fra Lillestrøm ble seriemestere hvert år fra 2014 til 2018. Totalt har de vunnet Toppserien 7 ganger og Cupen 6 ganger, samtidig vant de begge disse samme året 5 ganger – som kalles «The Double». I tillegg til denne suksessen har laget spilt kvartfinale i Champions League. 

 Lagets suksess er uten tvil imponerende. De er opptatt av samhold og å gjøre hverandre gode som én enhet, ett lag og én klubb. 

 – Hovedgrunnen bak lagets suksess er at vi har bygget opp en kultur som står veldig sterkt i norsk kvinnefotball. Med verdiene vi har som lag har de beste spillerne ønsket å være en del av å opprettholde samholdet og kulturen i klubben, som er utrolig viktig for å gjenskape og videreføre en god kultur i mange år, sier daglig leder Stein Ellingsen. 

Stein Ellingsen, daglig leder i LSK Kvinner FK

Damelaget og klubben står tett sammen. De motiverer og tar vare på hverandre. For spillerne er dette veldig viktig – det er med på å vanne og opprettholde samholdet til laget. 

 – For meg er laget utrolig viktig. Når man spiller på et lag, tilbringer man veldig mange timer sammen. Man trener sammen, dusjer sammen, spiser sammen og er mer med laget enn med sin egen familie. Dette gjør at man knytter et sterkt bånd og tilhørighet til gruppen. Det er som en ekstra familie, hvor man blir akseptert for både styrker og svakheter, sier LSK-spiller Emilie Woldvik. 

Tillitt og trygghet er viktig for laget og for å oppnå suksess. Da kan spillerne senke skuldrene, fokusere på oppgavene sine og deretter kan sette krav som en behøver for å bli litt bedre hver dag.  

 

Nettverk er viktig 

 For LSK Kvinner er nettverk viktig – både menneskelige og internett. Laget har stort behov for stabilt nettverk i hverdagen og er avhengig av god båndbredde for å kunne vise, analysere og laste ned videoer. Fotballklubben ser ofte på direktesendte kamper hvor nettverket må være raskt og ha god kapasitet. 

  – Vi er veldig fornøyde med GlobalConnect som leverandør. Fra vi tok kontakt til nettet var operativt gikk det kort tid, leveransen ble levert som avtalt og vi ble grundig fulgt opp hele veien. Nå som nettet er oppe så har det fungert 100 prosent, så for oss har det vært helt glimrende og kan trygt anbefales videre, sier Ellingsen. 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med lynraskt internett?

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.