Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Hanske-Hallén

Bedriftens historie

På hjørnet av Stortingsgaten og Roald Amundsensgate i Oslo sentrum ligger en institusjon i Oslos detaljhandel. Tradisjonsrike Hanske-Hallén har solgt hansker og skinnvarer til menn og kvinner fra dette hjørnet siden 1936. Her kan du snuse inn lukten av lær, og få hjelp til å finne nøyaktig de hanskene som passer til ditt behov.  Familien Hallén har solgt hansker og skinnvarer helt siden Jöns Christian Hallén startet som hanskemaker i Kristiania 1822! I 2017 overtok Terese Hallén-Hasaas driften av butikken, som 6. generasjon Hallén, og rustet opp både merkevaren, butikklokalene og den digitale infrastrukturen. 

Samspillet mellom butikk, lager, nettbutikk og en stadig større andel digitale kundemøter setter store krav til et velfungerende nettverk. Selv om butikken fremstår tradisjonell, med alle hanskene bak en lang, lekker glassdisk, er digitale løsninger stadig mer viktig. Nettbutikken har blitt en viktig salgskanal, og kassasystemet er koblet til både lagerbeholdning og kundeklubb. Samtidig har den lille butikken bygget seg en ikke ubetydelig følgerskare i sosiale medier.

Fremtidens retail med riktig nettverksløsning

Under pandemien, kastet Hanske-Hallén seg på konseptet «live-shopping» og kjørte live utpakking av varer, interaktive hanskekvelder og en-til-en kundedialoger – alt sammen på nett fra butikken. 

– Vi er vant til å ha en tett dialog med kundene våre i butikken. Så når det ble vanskelig, brukte vi de digitale løsningene vi hadde tilgjengelig. Da var det viktig å ha et godt nett, slik at dialogen med kundene våre kunne gå like uforstyrret som her i butikken. Vi ser at mange av våre faste kunder også besøker nettbutikken, når de skal supplere hanskegarderoben. Men aller hest vil vi jo treffe kundene våre i butikken. Og det er noe spesielt med lukten av nytt lær. Den taktile opplevelsen med å prøve og kjøpe hansker er kanskje viktigere enn for noe annet plagg, sier Terese Hallén-Hasaas, eier og daglig leder av Alf Hallén AS og Hanske-Hallén. 

Hanske-Hallén får lynrask fiber fra GlobalConnect, både i butikken i Oslo sentrum og lageret på Billingstad.  

“Vi er veldig glade for å jobbe med en profesjonell samarbeidspartner på nettverkstjenester som GlobalConnect. Vi er en veldig liten organisasjon, der vi alle har flere hatter, så det er godt å slippe å tenke på at nettet fungerer som det skal.”

– Terese Hallén-Hasaas

Vil du ha fremtidrettet fiber?

Ta en prat med oss om dine muligheter.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.