Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Foodora Market

Foodora Market

Foodora Market ble startet av Foodora i begynnelsen av 2021 og har hatt en enorm vekst. De har allerede fire butikker i Oslo og har til sammen ni butikker rundt om i Norge. Tjenesten gjør det enkelt å velge og kjøpe dagligvarer, samtidig som de leverer varene på døren under 30 minutter etter det er bestilt. Foodora Market sin suksess er sammensatt av flere årsaker og de jobber videre med nye kategorier og spennende leverandørsamarbeid. 

 – Mange åpnet øynene for oss under pandemien, har vært fornøyde med tjenesten, og fortsatte å bruke oss i hverdagen sin. Suksessen vår er nok sammensatt. I en hektisk hverdag er det utrolig beleilig å få varene levert rett på døren, og man slipper å planlegge langt frem i tid. Det er også alltid mye spennende i butikken vår og kunden finner stadig noe nytt inne i appen, som kampanjer, nyheter og inspirasjon, sier Elin Granlund, prosjekt koordinator i Foodora Market. 

Bilde av Elin Granlund, proskjekt koordinator i Foodora Market.
Prosjekt koordinator i Foodora Market, Elin Granlund.

 

Behovet øker

Etter selskapet åpnet sin første butikk har de sett at etterspørselen er spesielt stor i hovedstaten. I august åpnet selskapet sin niende butikk, Foodora Market Sofienberg. Dette ble fjerde butikken i Oslo og det største lokalet så langt. Valget av større lokale var bevisst med tanke på å kunne håndtere mengden ordre i dag på en bedre måte og være godt nok rustet for veksten fremover. Under pandemien var det mange mennesker som trengte hjelp til dagligvarehandelen på grunn av sykdom eller risikoen for smitte. Tilbudet om dagligvarer levert på døren er til stor hjelp for befolkningen i dag også. 

 – Kundene våre har veldig ulike behov, og vi hjelper alt fra barnefamilier i tidsklemme til de som er syke og som ikke kan ta turen til butikken. Kanskje noen har glemt én ingrediens til middagen og gjestene kommer om en halvtime. Det er mange scenarioer som kan oppstå i hverdagen der Foodora Market kan være til god hjelp, sier Granlund.  

Selskapet tilbyr et stort utvalg innenfor dagligvarer, men kommer raskere med nyheter og leverer på døren. De har også utvidet sortimentet med nye kategorier som man ikke nødvendigvis kan kjøpe på en gjennomsnittlig dagligvarebutikk. Foodora Market selger blant annet spill fra Spillfabrikken og bakevarer fra W.B Samson i Oslo-området.  

Stabil nettforbindelse

Foodora Market er en appbasert butikk og er helt avhengige av stabilt nettverk. De har derfor inngått en avtale med GlobalConnect om sikker leveranse av nettverkstjenester som skal garantere effektiv drift i selskapet. Avtalen innebærer fiber med ubegrenset hastighet og stabil nettforbindelse hele arbeidsdagen. 

 – GlobalConnect har vært helt avgjørende i oppbyggingen av butikkene våre. Det er god dekning av tjenesten og vi har fått fiber på plass i butikker i hele landet, fra Stavanger til Tromsø. Vi har også fått utrolig god hjelp og støtte om utfordringer har oppstått, presiserer Granlund. 

Innsiden av en Foodora Market butikk, hyller med dagligvarer.
Foodora Market butikk

 

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.