Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Fagforbundet

Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med over 400 000 medlemmer og er en del av LO. Med kontorer på flere steder i Norge, har organisasjonen behov for sikkert, pålitelig og raskt internett. Det får de med GlobalConnect.

Avtalen omfatter 20 lokasjoner på fiber med 4G backup samt diversitet på hovedkontoret på St. Olavs plass i Oslo. Alle kontorene får kablet og trådløs internettoppkobling, Managed LAN & Wifi, fra det lille lokalkontoret til forbundets 8-etasjes hovedkontor. GlobalConnects Managed SD-WAN (software-defined wide area network) knytter alle lokasjonene sammen i ett felles nettverk, under full kontroll.

– Vi kjenner GlobalConnect godt etter å ha fått levert fiberbredbånd fra selskapet over flere år. Det har vi vært veldig fornøyd med. Nå samler vi flere av våre behov for nettverkstjenester hos GlobalConnect, og ser frem til mindre kompleksitet og en mer friksjonsfri hverdag. Særlig har vi blitt imponert over selskapets proaktive og effektive kundeservice, som faktisk klarer det kunststykket å levere over forventing, sier, Tommy Due-Løvaas, leder IT og digitalisering hos Fagforbundet.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.