Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Beining & Bogen

Beining & Bogen – apputviklere med mange enheter på nettet

Beining & Bogen er et lite, men kunnskapsrikt appbyrå som spesialiserer seg på design og utvikling av native apper. Selskapet har laget flere smarthusløsninger sammen med Datek Smart Home, blant annet for ELKO og Eva Smarthus. I tillegg har de blant annet jobbet med appene til Oda (tidligere Kolonial.no), Fagforbundet og Godt Brød. Designerne har blant annet jobbet med brukervennlighet og digitalt design for Finn.no, Telia og Kahoot. De er også forelesere på Høyskolen Kristiania i apputvikling.

De til sammen 14 designere og utviklere sitter sammen i fargerike kontorer i Grubbegata i Oslo sentrum. Med lynraskt internett levert av GlobalConnect, får den lille gjengen gjort jobben unna uansett om de er på kontoret, i utlandet, ute hos kunder eller jobber på hjemmekontor. Til enhver tid er det ekstremt mange enheter koblet opp mot det trådløse nettet hos Beining & Borgen, så et stabilt og raskt internett er viktig for å få jobben gjort. Selv om utviklerne faktisk noen ganger skulle ønsket seg et noe mindre bra nett.

Andreas Beining, daglig leder i Beining & Borgen
Andreas Beining, daglig leder i Beining & Bogen

Av og til for bra nett

– For testingens del skulle vi av og til ha ønsket at nettet ikke var så bra. Alle de mobilappene og applikasjoner vi tester til IoT og smarthus som lyspærer, dørlåser og varmeovner må tåle alle typer nett. Med dårligere internett på kontoret hadde vi nok fått flere feilmeldinger og fått stresstestet appene på en annen måte, men jeg klager ikke, sier Andreas Beining, daglig leder i Beining & Borgen.

Med en stab der to tredjedeler er utviklere som daglig jobber med nettbaserte løsninger, sitter Beining & Bogen på mer IT-kompetanse enn den jevne småbedriften. Men, Beining setter stor pris på den supporten han kan få fra GlobalConnect.

– Det er klart vi kunne gjort alt selv. Det er jo ikke sånn at vi ikke har kompetansen på huset, men vi ønsker jo ikke å bruke tid på å sette opp nettverk og feilrette og sånt. Med veldig god support fra GlobalConnect kan vi konsentrere oss om det vi er best på – nemlig å bygge apper. Det er jo dét vi vil gjøre, sier Beining.

Beining & Bogen har vært kunder av GlobalConnect siden de flyttet inn i sine nåværende lokaler i 2019. Det er et kontor litt utenom det vanlige, med sterke farger, sosiale soner og gode arenaer for både lek og læring.

De tre L’ene

– Vi sier at i Beining & Bogen skal vi leve etter de tre L’ene – Leke, Lære og Levere. Vi mener at vi må tørre å være litt lekne. Det hjelper oss å være litt ekstra kreative i møte med kundene vår, selv om det kan bety at vi stiller utkledd som Super Mario om du møter oss på Halloween. I tillegg til at vi konstant må lære oss nye ting, og utvikle oss innen vårt fag, inviterer vi også flinke folk til oss for våre kvartalsvise #visnakkes-sesjoner. Her inviterer vi inn eksperter innen helt andre fagfelt – luftfart, EU eller IT-sikkerhet – som kan lære oss noe helt nytt. Alt dette er med på at vi er i bedre stand til å levere på det kunden ønsker fra oss, avslutter Beining.

 

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.