Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Aruba

Aruba er GlobalConnects primære samarbeids- og kompetansepartner for våre Managed LAN og WiFi-tjenester. Vi leverer dette som en tjeneste, inkludert leveranse, installasjon, drift, overvåking og feilretting basert på våre SLA avtaler.   Samarbeidet vårt med Aruba startet i Sverige i 2015 og ble utvidet til det norske markedet i 2021. Det siste året har vi installert nærmere 2000 aksesspunkter og 1000 swicher bare i Norge.  GlobalConnect ble kåret til Nord-Europas hurtigstvoksende Aruba-partner i 2022.

Aruba 6200 svitsj
Foto: Aruba

GlobalConnect innehar både gull- og sølvsertifiseringer fra Aruba.

Aruba startet i 2002 som et WiFi-selskap med fokus på sikker trådløs teknologi for bedrifter og er nå anerkjent av bransjeanalytikere som verdens ledende innen svitsjing og WiFi, kablet og trådløs LAN-tilgang.

Med Arubas sikre cloud-baserte nettverksløsninger og AI-basert maskinlæring får kundene våre en fremtidsrettet, sikker og skalerbar nettverksløsning samt rask installasjon med Zero Touch Provisioning.

Aruba Central, skyapplikasjonen for konfigurering og adminstrasjon

Sammen med Aruba hjelper vi virksomheter med å administrere og redusere langsiktige kapital investeringer og gir fleksibilitet når bedriftens fokus endrer seg. Vi installerer, drifter, overvåker og tar hånd om hele livssyklusen til det lokalet nettverket. Vi tar fullt ansvar for hardware, lisenser, og dokumentasjon, og vi leverer tjenestene i et skalerbart abonnementsbasert produkt som gir forutsigbarhet for våre kunder.

Vil du vite mer om hvordan GlobalConnect kan hjelpe din bedrift?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.