Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Amidays

Amidays er en fullservice integrert marketingbyrå i Oslo. Selskapet ble startet i 2017 og har flere år figurert på listen over Gasellebedrifter, og ble kåret til Årets Byrå i både 2020 og 2021 og ligger på Best Place to Work-listen. I flere år har selskapets rådgivere kommunisert med hverandre og kundene over lynrask fiber fra GlobalConnect.

Byrået har rundt 20 ansatte som bidrar med de aller fleste disipliner innen digital markedsføring og innholdsproduksjon for kunder som Bavaria, Høyre, Moelven og E24. Navnet Amidays forklarer på mange måter selskapets filosofi.

– Ami betyr venn og days betyr dager. Dager med venner, altså. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint vennlig og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for kunden – og oss som bistår underveis for at de skal lykkes, sier Jakob Skåltveit, gründer og daglig leder i Amidays.

Som et digitalt byrå, med store mengder data som både skal inn og ut av byrået, er en rask og problemfri internettforbindelse alfa og omega for det lille byrået. Uten nett er det ikke mye rådgiverne kan gjøre. Produksjon og distribusjon av annonser og annet materiell, kommunikasjonen med markedsplattformene og hverandre og ikke minst med kundene – alt stopper opp uten nett.

– Særlig under pandemien, da ikke alle kunne komme på kontoret og vi mindre grad møtte kundene ansikt-til-ansikt var den digitale infrastrukturen og nettet helt essensielt for at vi kunne drive business. Etter pandemien har vi fortsatt med å bruke mulighetene som ligger i å ha digitale møter med kunder, og holde kontakten med de som av ulike grunner sitter på hjemmekontor. Det er selvsagt alltid bedre å møtes fysisk, men det kan være effektivt å gjøre unna en del kjappe avklaringsmøter digitalt også, sier Skåltveit.

Amidays har på den korte tiden selskapet har eksistert vokst jevnt og trutt, og klart å tiltrekke seg både dyktige rådgivere og spennende kunder. Det er travle dager i kontoret på Solli Plass i Oslo, og da er det godt å vite at nettet aldri blir overbelastet. Amidays er alltid klar for flere spennende oppdrag, med markedets raskeste bedriftsnett.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.