Fiber og nettverksløsninger som støtter opp om deres digitale ambisjoner

En digital virkelighet kan være uforutsigbar, og byr på stadig nye utfordringer. Med GlobalConnect som IT-partner kan du være trygg på at virksomheten har en fremtidsrettet nettverksløsning som er rigget for videre vekst. Fra fiber til sky: internett, lokalt nettverk og WiFi, forbindelser mellom virksomhetens lokasjoner, og direkteforbindelser til ledende skyleverandører – koblet sammen i én løsning der vi tar hele ansvaret. Slik kan dere få tid til å fokusere på kjernevirksomheten og de digitale satsingene som gir verdi for forretningen. Det kan vi garantere.

93.500

km fiber

27.000

m2 datasentre

28.000

bedriftskunder

Sikker, stabil og proaktiv drift

Med GlobalConnect som partner er dere sikret en sikker og stabil tjenestedrift – døgnet rundt, 7 dager i uken, hele året.

Mange av våre kunder leverer samfunnskritiske tjenester og stiller derfor ekstra høye krav til oppetid, stabilitet og sikkerhet – noe som kommer alle kundene våre til gode.​

Vi overvåker nettverket vårt døgnet rundt, og har en egen dedikert sikkerhetsavdeling som kontinuerlig evaluerer trusselbilder, foretar risikovurderinger og gjennomfører beredskapsøvelser.

Illustrasjonsbilde - kontor

Webinar 30. november: Morgendagens butikkopplevelse

Meld deg på vårt digitale frokostseminar 30. november og hør hvordan CTO i Vita bruker digitale løsninger for å skape shoppingopplevelser i verdensklasse. Vi får også besøk i studio av Aruba som vil gi innblikk i mulighetene digitale løsninger i butikk gir detaljhandelen.

Les mer og meld deg på

– Hvis man insisterer på å fortsette å gjøre ting selv, må man akseptere at det blir vanskeligere og mer komplekst

– It-hverdagen har vært gjennom mange små revolusjoner de siste femten årene og det har virkelig akselerert de siste fem. At alt nå skjer i skyen krever at man må revurdere infrastrukturen for å sørge for god sikkerhet. I tillegg må arkitekturen være tilpasset fleksible ansatte som jobber fra ulike steder, med ulike enheter koblet til utallige applikasjoner, sier Martin Højriis Kristensen, produktdirektør i GlobalConnect.

Les hele artikkelen