Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Derfor skal du velge bedriftsfiber

Fiber dekker dagens og fremtidens behov av hastighet, kapasitet og stabilitet.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Markedets raskeste internettforbindelse

Med fiberbredbånd til bedrift får dere markedets raskeste internettforbindelse, skalerbar kapasitet og god stabilitet gjennom hele arbeidsdagen. På den måten unngår du at du og dine ansatte må slite med trege systemer og langsom internetthastighet som tynger flyten og produktiviteten i arbeidshverdagen. Som leverandør av fiber til bedrift, sørger vi i GlobalConnect for høy oppetid med 24 timers overvåkning for at dere som bedrift skal oppleve en problemfri arbeidshverdag, uten stans.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse.
Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.

Med bedriftsfiber får du din helt egen forbindelse uten støy

Du får din egen dedikerte fiberforbindelse, som kun din virksomhet har tilgang til. Derfor vil du ikke oppleve støy fra private brukere, som ved en privatavtale kan påvirke hastigheten og stabiliteten i forbindelsen.

Du er garantert den hastighet du bestiller, og hastigheten kan skaleres ved behov

Med bedriftsfiber får du alltid den forbindelse du betaler for. Hvis du bestiller en 1GB/1GB linje vil du derfor kunne avlese nettopp den hastigheten om du tar en speedtest. Vi kan vel og merke skru opp eller ned din hastighet, så snart din virksomhets behov endrer seg.

Vi overvåker din forbindelse 24 timer i døgnet

Vi holder et øye på din forbindelse døgnet rundt og yter support til din virksomhet, uansett når du har brukt for oss. Du kommer ikke til å sitte i telefonkø sammen med privatkunder, da vi kun selger løsninger til bedriftsmarkedet.

Vi benytter kun profesjonelt utstyr med innebygget sikkerhet

For å sikre din bedriftsfiber de beste egenskaper får du levert en ruter sammen med fiberforbindelsen. Det har nemlig stor betydning for din forbindelse at vi kun benytter profesjonelt utstyr av høyeste kvalitet.

Du har kun én leverandør

I takt med at din virksomhet vokser øker behovet for it-sikkerhet, back-up og telefoni tilsvarende. Dette er tjenester du har mulighet til å kjøpe underveis. Det er fordelen ved å ha en samlet leverandør innenfor IT og telefoni.

Ønsker din bedrift et tilbud på fiberbredbånd?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.