Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

3 gode grunner til at din bedrift bør oppgradere til fiber

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Fiber er den mest effektive teknologien for trådbundet bredbånd ved at data overføres ved hjelp av lyssignaler, i stedet for lydvibrasjoner som de gamle kobberkablene gjør. Det vil si at et bredbånd via fiber gir en høyere hastighet som gir mer rom til alt bedriften din både har behov for og ønsker å gjøre på nett. Her er våre topp 3 grunner til hvorfor du bør velge fiber til din bedrift for en bedre arbeidshverdag.

 

1. Fiber gir høyere hastigheter og skalerbar kapasitet

Den mest opplagte grunnen som de fleste kjenner til, er at fiber tilbyr overlegen hastighet. Det er enkelt – alt går rett og slett raskere med fiber. Det er faktisk kun fiber som dekker kapasitetskravene til moderne internettbasert kommunikasjon. En fiberforbindelse sikrer at videomøter, streaming, bruk av skybaserte tjenester, filutveksling, sikkerhetskopiering av viktige data, IP-telefoni og annen samhandling foregår trygt og problemfritt.

Med bedriftsfiber fra GlobalConnect får du en egen forbindelse som bare din bedrift bruker. Hvis du har internett med mobildata over 4G, må du derimot dele båndbredden med andre mobilbrukere i samme område. For de aller minste bedriftene med små kapasitetsbehov kan 4G noen ganger være nok, men i perioder kan mobilnettet ha så stor trafikk at det «kveler» din bedrift. Dessuten er det vanskelig å ha kontroll på forbruket ditt før du faktisk går tom for data og blir uten nett, uansett om du bruker PC, Mac, nettbrett eller mobil. Når du må kjøpe ekstra datapakker blir plutselig prisen høyere enn det du forventer å betale.

Med fiber har du alltid «fri bruk». Du trenger aldri å bekymre deg for om datapakken «går tom», og din forbindelse blir koblet ned, akkurat når du sikkerhetskopierer viktige data, eller når responsen fra en vellykket kampanje overbelaster mobilnettet slik at kundene dine får problemer med å nå deg. Med fiber er det i tillegg enkelt å skalere opp hastigheten når dine behov endres.

 

2. Fiber åpner opp for digitalisering og nye forretningsmuligheter

Mange bedrifter, sikkert også din, er allerede godt i gang med sin digitaliseringsreise. Internett er ikke lenger bare en forbindelse til omverden, men selve livlinen til økonomisystemer, CRM-systemer, betalingsterminaler og andre forretningskritiske applikasjoner. Dette er en utvikling som har kommet for å bli.

Det å ta i bruk ny teknologi gir mange fordeler, men krever også en rask og sikker internettforbindelse. Med en høykapasitets fiberlinje uten forsinkelser, er systemer i skyen like raskt tilgjengelige som om de var lagret lokalt på PC-en. Med GlobalConnects fibernett som grunnmur, kan bedriften din legge ut på en digitaliseringsreise med nye mål og muligheter.

 

3. Fiber er mer stabilt og sikkert

Velger du fiber fra GlobalConnect kan du være sikker på at din bedrift er i trygge hender. Vi overvåker nettet vårt døgnet rundt for å sikre en høy oppetid, og tilbyr sikkerhetstjenester som beskytter bedriften mot trusler fra Internett. En mobil 4G-løsning derimot, vil aldri kunne gi en like høy grad av sikkerhet eller samme hastighet som fiber.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse.
Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.

Ønsker din bedrift et tilbud på fiberbredbånd?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.