Fiberbredbånd til bedrifter

Sjekk om din bedrift kan få fiber

Fiber dekker dagens og fremtidens behov av hastighet, kapasitet og stabilitet

Med fiberbredbånd til bedrift får dere markedets raskeste internettforbindelse, skalerbar kapasitet og god stabilitet gjennom hele arbeidsdagen. På den måten unngår du at du og dine ansatte må slite med trege systemer og langsom internetthastighet som tynger flyten og produktiviteten i arbeidshverdagen. Som leverandør av fiber til bedrift, sørger vi i GlobalConnect for høy oppetid med 24 timers overvåkning for at dere som bedrift skal oppleve en problemfri arbeidshverdag, uten stans.

Komplett nettverksløsning med SmartFiber

Oppgraderer du til SmartFiber får din bedrift en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og forutsigbar hverdag – den perfekte løsningen for mindre virksomheter.

SmartFiber gir deg alt i ett – lynrask fiber, lokalt og trådløst nettverk, en ekstra 4G-forbindelse, innebygget sikkerhet og sikker sammenkobling av lokalkontorer.

”Etter at våre 40 butikker fikk fiber fra GlobalConnect er det ikke lenger noen av de ansatte som klager på langsomme systemer.”

Terje Gjersvold IT-koordinator Elite Foto

Tilleggstjenester

 • SmartFiber – En komplett nettverksløsning tilpasset mindre bedrifter

  Med SmartFiber fra GlobalConnect får din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og enkel hverdag. Slik kan du bruke tiden din på å skape verdi for virksomheten, i stedet for å bekymre deg om IT-løsninger.

  Les mer om SmartFiber

 • Kom på nett-garanti

  Vår “Kom på nett-garanti” er en gavepakke til deg som ikke kan IT, men ønsker å fokusere på å jobbe effektivt med din nye fiberforbindelse fra dag én.

  Velger du fiber med Kom på nett-garanti sender vi en installatør fra en av våre godkjente partnere til ditt kontor. Installatøren sørger for å koble opp ditt eksisterende nettverksutstyr til din nye fiberlinje*. Utstyr som kan kobles til fiberlinjen er for eksempel ditt trådløse nett, printer, brannmur og skanner.

  Kom på nett-garantien sikrer også at du som liten eller mellomstor bedrift, uten egen IT-avdeling, får en kvalitetssikret og helhetlig installasjon. I tillegg er det er mulig å få hjelp til andre IT- og nettverksrelaterte saker som i utgangspunktet ikke er inkludert i vår Kom på nett-garanti. Dette kan enten avtales når du blir kontaktet av vår godkjente partner for å avtale tid, eller når fagpersonen er hos deg.

  *Inntil 3 arbeidstimer. Foreløpig tilbys Kom på nett-garanti i fylkene Østfold, Akershus og Oslo, samt i byene Trondheim og Tromsø.

 • Effektiv DDoS-beskyttelse

  DDoS er nøye koordinerte angrep der det sendes store mengder data til server eller nettelement som medfører at legitim trafikk ikke kommer gjennom. Angrepene resulterer i at virksomhetene blir slått ut i timer eller dager og kan påføre bedriften store økonomiske tap og negativt omdømme.

  DDoS-angrep er i dag sikkerhetstrussel nummer én for norske bedrifter. Finans, offentlig sektor, datasentre og e-handel er blant sektorene som rammes.

  GlobalConnect sin løsning hindrer DDoS-angrep rettet mot dine tjenester og sikrer tilgjengelighet for dine ansatte og kunder.

 • Sikker Internett

  Sikker internett er en tjeneste som beskytter din bedrift mot trusler fra Internett ved å blokkere applikasjoner, nettsider, Malware og annen uønsket trafikk.

  Sikker internett gir deg vesentlig høyere trygghet med tanke på sårbarheter og trusler fra internett.

 • Redundans – når internettforbindelsen er forretningskritisk

  Selv om vårt fibernettverk allerede er blant markedets mest driftssikre, har noen bedrifter behov for alltid å være sikret mot nedetid. Med redundans på din internettforbindelse er du sikret en backup-linje, som slår inn hvis fiberkabelen blir skadet. Med to uavhengige linjer er din virksomhet alltid online – også når uhellet er ute.