Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Date

7. september 2022

Time

14:00 - 15:00

Place

online

De fleste virksomheter har i dag flyttet data til skyen, og fundamentet for cloudløsningene er en omfattende infrastruktur av datasentre. Men kravene til moderne datasentre forandres grunnleggende i disse dager.

 

 

På denne briefingen forteller Managing Director Luke Davies, om hvordan Danmarks største tilbyder av datasentre, GlobalConnect, imøtekommer de nye behovene gjennom massive investeringer i både fasiliteter, tjenester og grønne løsninger.

Bli med og hør blant annet om:

Nye kunder – nye krav. Som datasenterkunde skal dere sikre at leverandørene lever opp til de nyeste kravene til sikkerhet, tekniske løsninger og bærekraft. Vi guider dere gjenniom de viktigste punktene dere skal være oppmerksomme på.

Det grønne datasenteret. Deres valg av datasenter kan bidra til selskapets grønne ambisjoner. Det utvikles hele tiden grønne datasenterløsninger. Vi ser på en rekke muligheter – optimering av kjølemuligheter, forbruksmonitorering og gjenbruk av overskuddsvarme.

Lokale datasentre til globale behov. Der investeres massivt i datasentre over hele Norden. Men hva får dere ut av det som virksomhet? Hør om utviklingen i datasentermarkedet i Norden, og hvordan GlobalConnect arbeider med å sikre nærhet til kundene med de riktige løsningene i ett samlet setup.

Webinaret er særlig relevant for deg som arbeider med digital infrastruktur, datasenter og nettverk.

 

Webinaret holdes på engelsk.

For mer informasjon, kontakt:

Christian Kamhaug, Markeds- og kommunikasjonssjef, GlobalConnect Norge

chrkam@globalconnect.no 

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.