Privat Bedrift

Er du privatkunde og ser etter nett til hjemmet? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Date

9. March 2023

Time

09:00 - 10:15

Place

Markens gate 30, 4611 Kristiansand/ Digitalt

GlobalConnect inviterer til et hybridevent om nettverksløsninger

Bli bedre kjent med GlobalConnect og hvordan vi kan bidra til å fremtidsikre din bedrifts nettverksløsninger.

Vi inviterer til en interessant formiddag i våre lokaler i Markens gate i Kristiansand, med faglig påfyll, omvisning, gode samtaler og en deilig lunch,

André Steinsholm, Leder salg / e-commerce i Dyreparken deler med oss hvordan Norges mest populære familiepark bruker nettløsninger og apper til å gi sine gjester en bedre opplevelse i parken. Geir Leirvik fra Aruba forteller om hvordan du kan knytte den digitale og en fysiske kundeopplevelsen sammen, før GlobalConnects Geir Førlie viser deg hvordan et fremtidsrettet og fleksibelt nettverk lar deg fokusere på kjernevirksomheten.

Om du er opptatt av digitale forretningsløsninger, nettverk og hvordan du kan gjøre den digitale hverdagen mer friksjonsfri – både for deg selv og kundene dine – da bør du melde deg på i dag!

Dersom du ikke har anledning til å være til stede fysisk, kan du også følge det faglige opplegget på video.

 

 

 

AGENDA

09:00 – 09:05 – Velkommen
09:05 – 09:25 – Hvordan Dyreparken knytter seg til sine gjester via nett og apper ved André Steinsholm, Leder salg / e-commerce Dyreparken
09:25 – 09:45 – Den hybride digitale opplevelsen ved Geir Leirvik, Aruba
09:45 – 10:05 – Fremtidsrettet og fleksibelt nettverk som lar deg fokusere på kjernevirksomheten ved Geir Førlie, GlobalConnect
10:05 – Q & A

Sikre deg billetter til Sirkus Jesper i Dyreparken

Om du har anleding til å møte fysisk vil vi by på lunsj og omvisning av våre flotte lokaler i Markensgate, hvor vi har vår Service Desk.
I tillegg vil vi til de 10 første personenen som møter fysisk få 2 billetter til Sirkus Jesper i Dyreparken.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 93.000 kilometer fiber og 27.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland.

Vi sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet.

Anne Josephine Rutherford

Marketing Manager

annrut@globalconnect.no

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.