Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Date

29. March 2023

Time

09:00 - 11:00 + lunch

Place

Radisson Blu Caledonien Hotel

Velkommen til et spennende fagseminar om digitalisering, IT-sikkerhet og nettverksløsninger

Digitaliseringen gir uendelig med muligheter for bedre kundeopplevelser og effektivisering av prosesser. Samtidig er du mye mer sårbar for angrep utenfra, og det stiller derfor helt krav til hvordan man må tenker om IT-sikkerhet. Mange virksomheter er usikre på hvordan de kan utnytte de digitale mulighetene på en smart, sikker og trygg måte.

Vi deler våre refleksjoner og råd om dette på vårt frokostseminar 29.mars kl. 09-11 på Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand. Denne formiddagen byr vi på faglig påfyll, diskusjoner, nettverksbygging og ikke minst en deilig lunsj underveis. Seminaret er åpent for alle, men passer nok best for deg som jobber med IT-sikkerhet, nettverk og digitalisering.

André Steinsholm, Leder salg / e-commerce i Dyreparken deler med oss hvordan Norges mest populære familiepark bruker nettløsninger og apper til å gi sine gjester en bedre opplevelse i parken. Anthony Trondsen fra Netsecurity gir et innblikk i dagens digitale trusselbilde, og hans kollega Frank Kirkeng forteller oss hvordan vi kan sikre oss best mulig mot digitale angrep, før GlobalConnects Geir Førlie viser deg hvordan et fremtidsrettet og fleksibelt nettverk lar deg fokusere på kjernevirksomheten.

Om du er opptatt av digitale forretningsløsninger, nettverk og hvordan du kan gjøre den digitale hverdagen mer friksjonsfri – både for deg selv og kundene dine – da bør du melde deg på i dag!

Dersom du ikke har anledning til å være til stede fysisk, kan du også følge det faglige opplegget digitalt.

 

 

 

AGENDA

09:00 – 09:05 – Velkommen
09:05 – 09:30 – Hvordan Dyreparken knytter seg til sine gjester via nett og apper ved André Steinsholm, Leder salg / e-commerce Dyreparken
09:30 – 10:00 – Fremtidsrettet og fleksibelt nettverk som lar deg fokusere på kjernevirksomheten ved Geir Førlie, GlobalConnect
10:00 – 10:30 – Digitaliseringen gir uendelig av muligheter, men du er også mer sårbar. Hvordan sikre deg?
– Trusselbildet i dag – hvordan opererer hackerne ved Anthony Trondsen, Netsecurity
– Hvorfor er sikkerhetsovervåking og respons viktigere enn noen gang? ved Frank Kirkeng, Netsecurity
10:30 – 11:00 Panelsamtale og spørsmål

Lunch serveres fra klokken 11:00
Bli gjerne igjen og diskuter videre med oss over en matbit

Sikre deg billetter til Sirkus Jesper i Dyreparken

Om du har anleding til å møte fysisk vil vi by på lunsj og omvisning av våre flotte lokaler i Markensgate, hvor vi har vår Service Desk.
I tillegg vil vi til de 10 første personene som møter fysisk få 2 billetter til Sirkus Jesper i Dyreparken.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 155.000 kilometer fiber og 34.500 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland.

Vi sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet.

Om Netsecurity

Netsecurity har siden 2009 tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen it-sikkerhet i det norske markedet. Vi hjelper virksomheter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere og etiske hackere.

Vi jobber med sikkerhet i alt vi gjør, fra rene sikkerhetstjenester til å tenke sikkerhet i andre it-tjenester, for å ivareta sikkerhet i hele verdikjeden til våre kunder. Våre it-eksperter er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året.

Anne Josephine Rutherford

Marketing Manager

annrut@globalconnect.no

Hvordan har IT-sjefen det? Egentlig?

IT-sjefen kjemper en nærmest umulig kamp hver dag. Stadig økende krav på leveranser, er mer kompleks hverdag, manglende forståelse fra kolleger og ledelse, stadig frykt for hackerangrep og IT-kollaps, kombinert med altfor lite ressuser og små budsjetter. Vi kaller det IT-sjefens umulige oppdrag. Det er også navnet på rapporten vår, basert på en større undersøkelse vi har gjort sammen med Kantar.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.