Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Date

25. August 2022

Time

08:00-09:30

Place

Snarøyveien 36, Fornebu

Tross økt fokus på cybersikkerhet de siste årene, utsettes stadig flere bedrifter for cyberangrep av større og mindre alvorlighet. Manglende forsvar mot cyberkriminelle kan koste bedrifter og offentlige instanser dyrt, skade omdømmet og i verste fall skape farlige situasjoner for ansatte og kunder.

Torsdag 25. august klokken 08:00 inviterte GlobalConnect til frokostseminar om cybersikkerhet i våre kontorer i Snarøyveien 36 på Fornebu. Her får vi blant annet høre fra Jørgen Dyrhaug i Nasjonal sikkerhetsmyndighet hvordan du kan evaluere trusselsituasjonen din, og hva du kan gjøre for å unngå å bli angrepet.

Fikk du ikke med deg de interessante innleggene – eller vil se det igjen – kan du se det i opptak.

Her kan du se webinaret

Vennligst fyll ut dine kontaktinformasjon for å få tilgang til webinaret.

Cyberangrep mot virksomheter har økt med 50 % i 2021, og vi ser stadig hvordan virksomheter og offentlige institusjoner rammes hardt av flere og mer avanserte angrep. Dette er ikke bare er en trussel for hver enkelt virksomhet, men for samfunnet for øvrig.

Vi ser at de fleste av våre kunder nedprioriterer SLA-avtaler med høy oppetid, redundante linjer eller IT-sikkerhetsbeskyttelse, bare for å spare en liten brøkdel av den totale IT-regningen. Dette er en bekymringsfull utvikling. For eksempel: I Norge kjøper færre enn 1 % av kundene våre DDoS Protection, til tross for at 23.000 DDoS-angrep finner sted daglig over hele verden. I tillegg kjøper færre enn 15 % en Nextgen-brannmur.

Den digitale infrastrukturen vi har i Norden og Norge er solid i sammenligning, noe som var en av hovedårsakene til å komme seg raskere enn resten av Europa under COVID-19. Når det er sagt, kan vi aldri bli for komfortable – spesielt med de økende trusselnivåene vi har sett siden den russiske invasjonen av Ukraina.

– Martin Lippert, konsernsjef i GlobalConnect

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.