Fra teknologikjøp til tjenestekjøp

Les mer og meld deg på

Dato

30. september 2021

Tidspunkt

09:00-10:00

Sted

Online

Veien videre for IT-avdelingene

IT-sjefens hverdag er i kontinuerlig endring. For noe år tilbake var det viktigste å ikke rote det til på datarommet. I dag er de de tydeligste trendene som påvirker IT-avdelingene industrialiseringen av IT, og det å leie teknologi istedenfor å eie. Med ekstreme krav til tilgjengelighet og en ekstern trussel som er blitt profesjonell, målrettet og en utfordring for både enkeltselskaper og samfunnssikkerheten, har nettverk gått fra å være relativt enkelt og håndterbart til å bli komplekst og krevende å vedlikeholde. På samme måte som skytjenester har tatt over for drift av en egen serverpark, tar nettverk som en tjeneste nå over for drift av eget nettverk.

På dette seminaret møter du Torgeir Waterhouse i Otte, som er en av Norges fremste profiler innen teknologi og digitalisering. Han vil snakke om nettverket kompleksitetsutvikling de siste årene, hva det er en premiss for i dag – og hva vi kan vente oss i fremtiden. Du møter også Geir Førlie i GlobalConnect, som vil fortelle om hvordan man etablerer en fremtidsrettet infrastruktur med sikre forbindelser – som håndterer både dagens og morgendagens behov.

Bli med på en spennende digital formiddag – vi spanderer frokosten

Nytrukket kaffe, croissant eller ferskpresset juice? I samarbeid med Morgenlevering spanderer vi frokosten. Bli med oss på en spennende digital formiddag, meld deg på i dag!

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på