Er du bedre til å sikre bedriftens lønnsomhet enn å sikre IT-nettverket?

De fleste bedriftsledere er bedre på sitt virksomhetsområde enn de er på nettverksdrift. Ved å gi ansvaret for nettverksdriften til en proff partner, får du mer tid, høyere sikkerhet, lavere IT-utgifter, og ett sted å ringe den dagen det oppstår et problem.  

Med høyere krav til IT-sikkerhet og digital tilstedeværelse, hviler det et stort ansvar på IT-ansvarlige i små og mellomstore bedrifter. Mange har ikke egen IT-avdeling, men har utpekt noen som er «god på data». Det er risikofylt. Norske bedrifter opplever cyberangrep daglig, og nedetid på digitale tjenester kan få store økonomiske konsekvenser. Vil du være konkurransedyktig i markedet, må du ta sikkerhet på alvor.  

 

Ufrivillig mellommann 

Drift av IT-infrastruktur er en stor jobb. Særlig hvis du, som de fleste, har flere leverandører til IT-nettverket: internett , trådløst nettverk, backupforbindelsebrannmur og annet nettverksutstyr. Oppstår det en feil, må du selv finne ut hvor problemet ligger. Med mange leverandører er det vanskelig å få noen til å ta hele ansvaret – derfor blir du den som må være feilsøkings-detektiv og mellommann for tekniske problemstillinger langt over din egen IT-kompetanse. Du trenger gode råd, men det er ingen som har overblikk over hele situasjonen.  

 

Drømmesituasjonen 

Se for deg at det oppstår et problem med IT-nettverket ditt som går direkte utover lønnsomheten. Nettbutikken din er plutselig nede, eller timebookingsystemet ditt er utilgjengelig, slik at du går glipp av salg. Eller økonomisystemet går mye tregere enn vanlig, slik at de ansatte ikke får løst oppgavene sine i tide. Det oppstår lettere panikk når ingen på kontoret forstår hvor feilen ligger, eller hvordan man kan løse det.  

Istedenfor å ringe rundt til alle leverandørene for å finne ut hvor feilen ligger – se for deg at du har ett nummer å ringe for support på alt som har med internett og nettverk å gjøre. Ett nummer som betjenes hele døgnet, hele året – til og med på julaften. Høres det enkelt ut?  

 

Alt på ett sted 

Med tjenesten SmartFiber fra GlobalConnect gjør alt med nettverksdriften mye enklere – fordi du får alle tjenester samlet fra én leverandør. Du får mindre å tenke på, og mye mindre stress når noe går galt. Det er også mindre sjanse for at noe faktisk går galt. Vi overvåker nettverket vårt og tjenestene hele døgnet, og blir umiddelbart varslet dersom det oppstår feil. Mister du internettforbindelsen, slår backup ove4G-nettet automatisk inn og sikrer fortsatt drift av dine virksomhetskritiske systemer. Ringer du oss for supportvil du få svar på om feilen skyldes noe kritisk – et mulig cyberangrep eller trafikkoverbelastning på serveren. Og du får hjelp til å løse problemet. 

SmartFiber inkluderer alt du trenger til nettverksdriften: internett via fiber, trådløst nettverk, gjestenett, en ekstra 4Gforbindelse, sikker sammenkobling av lokalkontorer og brannmurDu får ett kontaktpunkt, én faktura, og mer tid til å gjøre jobben din. La oss sikre deg med et trygt og stabilt nettverk, slik at du kan gjøre det du er best på.  

 

Vil du ha en enklere IT-hverdag?
Finn ut mer om SmartFiber her.