Privat Bedrift

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Er du bedre til å sikre bedriftens lønnsomhet enn å sikre IT-nettverket?

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

De fleste bedriftsledere er bedre på sitt virksomhetsområde enn de er på nettverksdrift. Ved å gi ansvaret for nettverksdriften til en proff partner, får du mer tid, høyere sikkerhet, lavere IT-utgifter, og ett sted å ringe den dagen det oppstår et problem.  

Med høyere krav til IT-sikkerhet og digital tilstedeværelse, hviler det et stort ansvar på IT-ansvarlige i små og mellomstore bedrifter. Mange har ikke egen IT-avdeling, men har utpekt noen som er «god på data». Det er risikofylt. Norske bedrifter opplever cyberangrep daglig, og nedetid på digitale tjenester kan få store økonomiske konsekvenser. Vil du være konkurransedyktig i markedet, må du ta sikkerhet på alvor.  

 

Ufrivillig mellommann 

Drift av IT-infrastruktur er en stor jobb. Særlig hvis du, som de fleste, har flere leverandører til IT-nettverket: internett , trådløst nettverk, backupforbindelsebrannmur og annet nettverksutstyr. Oppstår det en feil, må du selv finne ut hvor problemet ligger. Med mange leverandører er det vanskelig å få noen til å ta hele ansvaret – derfor blir du den som må være feilsøkings-detektiv og mellommann for tekniske problemstillinger langt over din egen IT-kompetanse. Du trenger gode råd, men det er ingen som har overblikk over hele situasjonen.  

 

Drømmesituasjonen 

Se for deg at det oppstår et problem med IT-nettverket ditt som går direkte utover lønnsomheten. Nettbutikken din er plutselig nede, eller timebookingsystemet ditt er utilgjengelig, slik at du går glipp av salg. Eller økonomisystemet går mye tregere enn vanlig, slik at de ansatte ikke får løst oppgavene sine i tide. Det oppstår lettere panikk når ingen på kontoret forstår hvor feilen ligger, eller hvordan man kan løse det.  

Istedenfor å ringe rundt til alle leverandørene for å finne ut hvor feilen ligger – se for deg at du har ett nummer å ringe for support på alt som har med internett og nettverk å gjøre. Ett nummer som betjenes hele døgnet, hele året – til og med på julaften. Høres det enkelt ut?  

 

Alt på ett sted 

Med tjenesten SmartFiber fra GlobalConnect gjør alt med nettverksdriften mye enklere – fordi du får alle tjenester samlet fra én leverandør. Du får mindre å tenke på, og mye mindre stress når noe går galt. Det er også mindre sjanse for at noe faktisk går galt. Vi overvåker nettverket vårt og tjenestene hele døgnet, og blir umiddelbart varslet dersom det oppstår feil. Mister du internettforbindelsen, slår backup ove4G-nettet automatisk inn og sikrer fortsatt drift av dine virksomhetskritiske systemer. Ringer du oss for supportvil du få svar på om feilen skyldes noe kritisk – et mulig cyberangrep eller trafikkoverbelastning på serveren. Og du får hjelp til å løse problemet. 

SmartFiber inkluderer alt du trenger til nettverksdriften: internett via fiber, trådløst nettverk, gjestenett, en ekstra 4Gforbindelse, sikker sammenkobling av lokalkontorer og brannmurDu får ett kontaktpunkt, én faktura, og mer tid til å gjøre jobben din. La oss sikre deg med et trygt og stabilt nettverk, slik at du kan gjøre det du er best på.  

 

Vil du ha en enklere IT-hverdag?
Finn ut mer om SmartFiber her.

Sjekk om din bedrift kan få SmartFiber

Vil du også ha en enklere og sikrere hverdag med en komplett og fremtidssikret nettverksløsning? Skriv inn ditt firmanavn eller organisasjonsnummer og sjekk om din bedrift kan få SmartFiber.

Jeg vil vite mer om SmartFiber

Vil du vite mer om fordelene med et fremtidssikret nettverk, eller ønsker du å bestille SmartFiber? Ring oss på 08150 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.