Vi hjelper deg å navigere i en ny digital virkelighet

Se hvordan

Én løsning – hele ansvaret

Skulle du ønske at IT-avdelingen hadde mer tid til strategiske prosjekter? Er du lei av stadig nye utfordringer knyttet til IT-sikkerhet, uforutsigbare kostnader eller at infrastrukturen vanskeliggjør implementering av nye løsninger?

En digital virkelighet i stadig endring kan by på nye utfordringer. La oss hjelpe deg med å sette opp en forutsigbar og fleksibel IT-drift som støtter opp om virksomhetens ambisjoner. Vi sørger for en skalerbar og sikker nettverksløsning på tvers av lokasjoner og plattformer. Fra fiber til sky – koblet sammen i én løsning der vi tar hele ansvaret – slik at dere kan fokusere på kjernevirksomheten og de digitale satsingene som gir verdi for forretningen.

La deg inspirere av BDO's beste råd for å effektivisere IT-driften

I GlobalConnects direktesendte frokostseminar ga vi, sammen med BDO, innblikk i hvordan din virksomhet implementerer de riktige IT-løsningene. Se dette for å få med deg våre beste råd for å sikre en IT-strategi som understøtter forretningen, med forutsigbare leveranse- og kostnadsmodeller.

Se opptaket her

De har kontorer på tre kontinenter. Slik ble det orden på nettverket

Active Brands reduserte nettverkskostnadene og effektiviserte interne prosesser med fremtidsrettet nettverksteknologi.

Les kundecase

Eksperten forklarer: Hva er lokalt nettverk som en tjeneste?

I dette webinaret forteller vi mer om hva Managed LAN & WiFi er, og hvilke type virksomheter dette kan passe for. Vi tar opp problemstillinger knyttet til hva man må tenke på for å sørge for en sikker nettverksløsning, og sjekkpunkter for å få en skalerbar løsning som kan vare gjennom deres vekst.

Se opptaket her